دزدی دریایی، بردهداری و جنایات مرتبط به عنوان دشمن بشریت با نگاهی بر تاریخ حقوق بین الملل

  • سال انتشار: 1400
  • محل انتشار: هفتمین کنفرانس بین المللی مطالعات حقوقی و قضایی
  • کد COI اختصاصی: IJCONF07_038
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 296
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مرتضی پورعزیز

دانش آموخته کارشناسی ارشد حقوق بین الملل دانشگاه علوم قضایی تهران

چکیده

دزدی دریایی، بردهداری و سایر اقدامات یا فعالیت هایی که امروزه جنایات محسوب می شوند، علاوه بر اینکه لزوما در زمان های دیگراینگونه تلقی نمی شدند، آنها را یک حالت طبیعی و مجازات عادلانه می دانستند. اما بعدا با تلاش هایی که از طرف سازمان ها ونهادهای بین المللی از جمله جامعه ملل و سازمان ملل متحد و ... صورت گرفت در نهایت توانست در اساسنامه دیوان های کیفریبین المللی متعددی جرم انگاری شده و بعنوان جنایات علیه بشریت مورد پذیرش جامعه بین المللی و حقوق بین الملل قرارگیرند. دراین مقاله سوال اساسی که مطرح است و باید بدان پاسخ داده شود این است؛ از چه زمانی انجام دهندگان چنین اعمالی بعنوان جرمبین المللی، جنایتکار محسوب می شوند؟ از این رو، مقاله پیشرو در پاسخ به سوال حاضر به این نتیجه نائل می شود؛ که دزدی دریایی،برده داری و سایر جنایات و فعالیت های مرتبط با اینکه در زمان های گذشته در حوزه حقوق بین الملل جرم انگاری نشده بودند لیکناز قرن ۱۹ و ۲۰ به بعد وارد جامعه بین المللی و به ویژه حقوق بین الملل شده و در زمان کنونی بعنوان جنایات علیه بشریت یا بهعبارتی دشمن بشریت قلمداد می شوند.

کلیدواژه ها

دزدی دریایی، بردهداری، جنایات علیه بشریت، دشمن بشریت

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.