مطالعه نقش میانجی اعتماد الکترونیک در ارتباط بین تمایل به بازاریابی الکترونیک و عملکرد کسب و کار استراتژیک در شعب بانک های استان گیلان

  • سال انتشار: 1400
  • محل انتشار: هشتمین کنفرانس بین المللی حسابداری، مدیریت و نوآوری در کسب و کار
  • کد COI اختصاصی: ICAMIB08_041
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 261
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

نیما مرادخانی

کارشناسی ارشد، مدیریت کسب و کار، دانشگاه پیام نور استان البرز، ایران

مراد کردی

استادیار، گروه مدیریت، دانشگاه پیام نور استان البرز، ایران

چکیده

یکی از عواملی که می تواند تحقق اهداف سازمان و رسیدن به کارایی و اثربخشی را تضمین نماید، توجه به عملکرد کسب و کار است. عملکرد بهینه در سازمان به دلیل بهره وری و اثربخشی که برای سازمان در پی دارد، همواره موردتوجه مدیران و کارشناسان قرار داشته و به حوزه ی مستقلی از مطالعات سازمانی تبدیل شده است. در این راستا هدف این پژوهش مطالعه نقش میانجی اعتماد الکترونیک در ارتباط بین تمایل به بازاریابی الکترونیک و عملکرد کسب و کار استراتژیک در شعب بانک های استان گیلان می باشد. این تحقیق از نظر هدف به عنوان یک تحقیق کاربردی و بر اساس گردآوری داده ها از نوع تحقیقات توصیفی است. از نظر نوع روشتحقیق نیز از نوع تحقیقات همبستگی است. جامعه ی آماری پژوهش کلیه ی شعب سرپرستی بانک های خصوصی و دولتی در استان گیلان هستند که تعداد آنها ۲۸ بانک می باشد. روش نمونه گیری در این پژوهش از نوع سرشماری بوده و مدیران ارشد شعب سرپرستی مسئول پاسخگویی به سوالات پرسشنامه هستند. ابزار گردآوری داده ها در این پژوهش پرسشنامه بوده و برای تجزیه و تحلیل اطلاعات از نرم افزارهای اس پی اس اس و اسمارت پی ال اس استفاده شده است. مطابق با نتایج پژوهش مشخص گردید که تمایل به بازاریابی الکترونیک بر اعتماد الکترونیک و عملکرد کسب و کار استراتژیک تاثیر مثبت دارد. همچنین تاثیر اعتماد الکترونیک بر عملکرد کسب و کار استراتژیک مورد تایید قرار گرفت. نقش میانجی اعتماد الکترونیک نیز در این پژوهش مورد تایید قرار گرفت.

کلیدواژه ها

عملکرد کسب و کار استراتژیک، اعتماد الکترونیک، تمایل به بازاریابی الکترونیک، بانک، استان گیلان

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.