پدافند غیرعامل و مدیریت بحران بررسی موردی کاربرد GIS,GPS درمکانیابی
- سال انتشار: 1389
- محل انتشار: اولین کنفرانس پدافند غیرعامل و سازه های مقاوم
- کد COI اختصاصی: CPDRS01_040
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 3109
نویسندگان
کارشناس ریاضی محض نهاجا
کارشناس مهندسی عمران و دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی پدافند غیرعامل
چکیده
اقدامات پیشگیرانه بمنظور دفع، خنثی کردن ویا کاهش تاثیر اقدامات آفندی دشمن و ممانعت از دستیابی وی به اهداف خودی و همچنین کاهش اثرات حوادث طبیعی نظیر سیل، زلزله، طوفان، آتشفشان، آتشسوزی و خشکسالی را پدافند غیر عامل می گویند که در راستای نیل به این هدف و کاهش خرابی ها در ابتدای امر و قبل از هر گونه اقدامی ، یافتن مکان مناسب جهت احداثات و طرح های پدافند غیر عامل از اهمیت فوق العاده ای برخوردار خواهد بود . در مبحث نحوه مدیریت بحران ، اصول بسیاری می باید مد نظر قرار گیرد که مقاله های گوناگونی در این رابطه نوشته شده است. یکی از اصول اولیه در مدیریت بحران و انجام اقدامات پدافند غیر عامل ،یافتن مکانهای مناسب و استراتژی بمنظور پیاده نمودن تاسیسات و سازه های ایمن جهت اعمال مدیریت در زمان بحران است . ضمن اینکه در زمان بحران این مکانهای مناسب در جهت بهره برداری مناسب اعضای ستاد بحران از اهمیت فوق العاده ای برخوردار است . در این مقاله سعی شده است روش ها و تجهیزات نوین مکان یابی از جملهGIS ،GPS و نرم افزارهای مرتبط با آنها به طور خاص تشریح و نحوه کمک رسانی در بعد مکان یابی بمنظور اجرای طرح های پدافند غیر عامل و مدیریت صحیح بحران با استفاده از این روش ها و تجهیزات ارائه گرددکلیدواژه ها
مدیریت بحران، مکانیابی باGPS مکانهای ایمن و استراتژی GISمقالات مرتبط جدید
- بررسی اثر پارامترهای محیطی (دما، رطوبت) بر داده های پایش سلامت پل های فولادی
- بررسی تاثیر نوع ساینده بر تاول اسمزی پوشش بر پایه اپوکسی بر سطوح فولای آلیاژ کربن در محیط غوطه ور
- مدل اجزای محدود برای ارزیابی تاثیر خروج از مرکزیت بر ظرفیت ورق های پیوستگی در ستون های H شکل
- ارزیابی احتمالاتی قاب خمشی فولادی بر پایه فولاد St۳۷ و St۵۲ تحت زلزله های نزدیک گسل
- خرابی پیشرونده لرزه ای قاب خمشی فولادی ویژه بلند مرتبه مهاربندی شده در برابر زلزله نزدیک گسل
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.