تشخیص بقا در بیماران نارسایی قلبی با استفاده از داده کاوی، در دو روش درخت تصمیم و رگرسیون و مقایسه نتایج این دو روش
- سال انتشار: 1400
- محل انتشار: چهارمین همایش بین المللی مهندسی فناوری اطلاعات، کامپیوتر و مخابرات ایران
- کد COI اختصاصی: ICTBC04_028
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 775
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد- دانشگاه اشرفی اصفهانی
دکتری– استادیار دانشگاه اشرفی اصفهانی
چکیده
بیماری های قلبی- عروقی شایع ترین علت مرگ و میر در اکثر کشورهای جهان است. بیش از ۳۰ درصد مرگ و میر درکشورهای صنعتی بر اثر بیماری های قلبی- عروقی به وقوع میپیوندد. نارسایی قلبی یکی از شایع ترین این بیماری هاست.در کشورهای درحال توسعه و به خصوص در کشور ما به دلیل پایین بودن فرهنگ عمومی در زمینه آشنایی با عوامل خطرزایبیماری های قلبی- عروقی و عدم رعایت اصول پیشگیری از این بیماری ها، میزان مرگ و میر ناشی از آن در حال افزایشاست.به همین علت این تحقیق تمرکز خود را در راستای شناسایی عوامل موثر و میزان اثر گذاری این عوامل در رخداد واقعهنافرجام مرگ این نوع بیماران نهاده تا پزشکان و بیماران بتوانند با توجه بیشتری به این عوامل، از مرگ پیشگیری کنند.در تحقیق حاضر با استفاده از اطلاعات مربوط به بیماران مبتلا به نارسایی قلبی در انستیتوی قلب و عروق فیصل آباد وبیمارستان متفقی فیصل آباد، عملیات پیاده سازی جهت شناسایی عوامل موثر در وقوع مرگ در این نوع بیماران انجام می شود.این تحقیق از دو تکنیک درخت تصمیم و رگرسیون جهت انجام کار پیاده سازی کمک گرفته و در نهایت کارایی هر یک موردبررسی و مقایسه قرار می گیرند. نتایج حاصل از این تحقیق نشان می دهد که میزان دقت تشخیص در این تحقیق با روشدرخت تصمیم برابر با ۹۵,۶۵ % و با تکنیک رگرسیون دارای میزان دقت ۹۱,۲۸ % است.کلیدواژه ها
تشخیص بقا، نارسایی قلبی، درخت تصمیم، رگرسیون، داده کاوی، بیماری های قلبیمقالات مرتبط جدید
- تاثیر رهبری تحول افرین بر عملکرد سازمانی با نقش میانجی فرهنگ سازمانی
- کاربرد اسپکتروفوتومتر و بینایی ماشین در بهبود کیفیت و کنترل فرآیند صنعت چاپ
- روش های یادگیری مبتنی بر پروژه و ارتقاء مهارت های کلیدی
- دستاوردهای سازمان های صنفی در صنعت ساخت کشور ایران
- بررسی تاثیر استفاده از تکنولوژی رسانه های اجتماعی در موفقیت پروژه و رابطه آن با ارتباطات پروژه و جهت گیری فناوری(مطالعه موردی شرکت ملی حفاری ایران)
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.