ارتقای کیفیت خیابان به عنوان عرصه ی عمومی؛ نمونه موردی خیابان فردوسی
- سال انتشار: 1400
- محل انتشار: اولین همایش ملی عمران، معماری، شهرسازی، محیط زیست و علوم مرتبط
- کد COI اختصاصی: CAUECONF01_024
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 394
نویسندگان
کارشناسی ارشد رشته شهرسازی گرایش برنامه ریزی منطقه ای، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد علوم تحقیقات، رشته برنامه ریزی منطقه ای
چکیده
امروزه ارتقاء کیفیت محیط شهری به یکی از اهداف اصلی سیاستگذاران و برنامه ریزان شهری تبدیل شده است.فضاهای عمومی شهری با کیفیت، در صورتی که دارای طراحی و مدیریت خوبی باشند، نقش تعیین کنندهای درارتقای رفاه فردی و اجتماعی دارند. تحقیق حاضر که با عنوان ارتقای کیفیت خیابان شهری (نمونه موردی:خیابانفردوسی سنندج) انجام شده است، ناظر بر این هدف است که در محدوده مرکزی شهر سنندج که فاقد فضایشهری باارزش بوده و خیابان فردوسی به عنوان عنصر اصلی فضای شهری شهر سنندج کارکرد خود را از دستداده است. تحقیق حاضر از نظر هدف جزء تحقیقات کاربردی و از نظر روش جزء تحقیقات توصیفی- تحلیلی میباشد. در این پژوهش در بررسی خیابان فردوسی به عنوان نمونه موردی به جمع آوری اطلاعات پایه مورد نیازاین خیابان پرداخته شده و پس از برداشت های میدانی و مصاحبه هایی که با شهروندان صورت گرفت و بررسیپرسشنامه های ارائه شده موارد قوت و ضعف محور شناخته شده و بر اساس جدول سوات به ارزیابی این نقاطپرداخته شد تا در گام بعدی که ارائه طرح نهایی است مورد استفاده قرار گیرد. این پژوهش سعی دارد با ارتقایکیفیت منظر این خیابان، جلوه های عرصهی عمومی شهری همچون دلپذیری، تعلق خاطر، خاطر انگیزی، پویاییو غیره را در خیابان فردوسی ارتقاء بخشیده و در کل با ارتقای کیفیت منظر خیابان فردوسی در نهایت منظرشهری شهر سنندج را ارتقا و بهبود بخشد.کلیدواژه ها
فضای شهری، ارتقای کیفیت خیابان، سنندجمقالات مرتبط جدید
- ارزیابی تاثیر فناوریهای نوین دیجیتال (BIM)، هوش مصنوعی و اینترنت اشیا بر بهبود بهره وری و کاهش ریسک در پروژه های ساخت و ساز ایران مطالعه) مورردی اداره کل نوسازی شهر تهران منطقه (۸)
- سازه های مقاوم هوشمند جهت بهینه سازی مصرف انرژی با محوریت زیست محیطی
- درآمدی بر امکان حضور رهنمودهای باغسازی معماری اسلامی در پیشبرد طراحی منظر معاصر
- باغسازی در معماری اسلامی؛
- شناسایی ریسکهای موثر در پیشرفت فیزیکی پروژه های ساخت به روش بهترین بدترین فازی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.