بررسی تاثیر شبکه های اجتماعی بر نارضایتی مدیران: بررسی نقش میانجی تعاملات اجتماعی

  • سال انتشار: 1400
  • محل انتشار: پنجمین کنفرانس بین المللی چشم اندازهای نوین در مدیریت، حسابداری و کارآفرینی
  • کد COI اختصاصی: EMECONF05_037
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 345
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سیدمحمدجواد جابری

گروه مدیریت بازرگانی، موسسه آموزش عالی شهید رضایی، واحد کرمانشاه، کرمانشاه، ایران

چکیده

پژوهش حاضر با هدف بررسی تاثیر شبکه های اجتماعی بر نارضایتی مدیران و بررسی نقش میانجی تعاملات اجتماعیصورت گرفت. نمونه مورد مطالعه با مراجعه به جدول تعیین حجم کرجسی و مورگان ۳۴۱ نفر از مدیران سازمان های دولتیمختلف در کرمانشاه برآورد گردید. روش نمونه گیری نیز خوشه ای چند مرحله ای است. ابزار این پژوهش، پرسشنامه یتصویر سازمانی (BICI) فیشر و پرسشنامه ی مقیاس مقایسه ی اجتماعی گیبونز و بونک و پرسشنامه تمایل به فضای مجازییانگ بود. پرسشنامه ها از طریق ایمیل بین دانش آموزان توزیع و پس از پاسخگویی جمع آوری گردید. تجزیه و تحلیل داده هابا استفاده از نرم افزار SPSS انجام گرفت. تحلیل دادهها نشان داد که بین شبکه های اجتماعی مجازی و مقایسه ی اجتماعیبر نارضایتی مدیران رابطه مثبت و معناداری بوده است.

کلیدواژه ها

شبکه های اجتماعی، نارضایتی مدیران، تعاملات اجتماعی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.