بهبود انعطاف پذیری برنامه ریزی اقتصادی ریزشبکه با استفاده از تولید شیب منعطف و بهینه سازی تصادفی مقاوم

  • سال انتشار: 1400
  • محل انتشار: پنجمین کنفرانس بین المللی مهندسی برق، الکترونیک و شبکه های هوشمند
  • کد COI اختصاصی: EESCONF05_062
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 337
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

نورالله داوریان

کارشناس ارشد برق قدرت، گروه برق، دانشکده تحصیلات تکمیلی، واحد ممسنی، دانشگاه آزاد اسلامی، نورآباد ممسنی، ایران

علی کریمی

دکترای برق قدرت، گروه برق، دانشکده تحصیلات تکمیلی، واحد ممسنی، دانشگاه آزاد اسلامی، نورآباد ممسنی، ایران

اسحاق فرجی

دکترای برق قدرت، گروه برق، دانشکده تحصیلات تکمیلی، واحد ممسنی، دانشگاه آزاد اسلامی، نورآباد ممسنی، ایران

چکیده

منابع تولید تجدیدپذیر به طور گسترده ای در سیستم های قدرت نفوذ کرده اند که علیرغم مزایای آن ها، چالش هایی را به سیستم تحمیل نموده اند. یکی از این چالش ها تغییرات گسترده تحمیلی به شبکهمی باشد. تغییرات گسترده توانی بار و تولیدات تجدیدپذیر می بایست از طریق تامین کنندگان توان منعطف جبران شود. در این مقاله مدل بهینه سازی برای پیشنهاددهی قیمت برای ارزیابی قابلیت هایشیب میکروگرید در بازارهای مشترک رزرو و انرژی ارائه شده است. با هماهنگ سازی منابع مختلف شامل توربین بادی، فوتوولتائیک، میکروتوربین و ذخیره گر، میکروگرید قادر است درآمدهایش ازبازارهای روز پیش رو را حداکثر نماید. به منظور آدرس دهی عدم قطعیت های تولید و قیمت های بازار از یک روش بهینه سازی تصادفی استفاده گردیده است. به منظور غلبه بر عدم کفایت ظرفیت های شیب گیری سیستم، از تولید شیب منعطف استفاده شده است تا انعطاف پذیری برنامه ریزی اقتصادی را افزایش دهیم. روش پیشنهاددهی میکروگرید به منظور حداکثرسازی درآمد در یک شبکه تست پیادهسازی گردیده است. با تحلیل نتایج شبیه سازی روش پیشنهاددهی میکروگرید در یک شبکه تست مشخص گردید که با مشارکت در بازارهای انرژی، رزرو و FRP ، میکروگرید درآمدش از بازارهای روزپیش رو افزایش داده و ظرفیت های شیب را برای سیستم قدرت فراهم می آورد. با کاهش درجه محافظه کاری، درآمدهای حاصل از هر بازار افزایش می یابد. همچنین مشخص گردید که با تولید انرژی توسط منابع تجدیدپذیر در میکروگرید، این منابع می توانند با میکروتوربین ها و ذخیره گرها به طور کامل تطبیق یافته و بدون قطع بهره برداری شوند.

کلیدواژه ها

بازار انرژی، برنامه ریزی اقتصادی، حداکثرسازی درآمد، تولید شیب منعطف

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.