ساخت تصاویر ساجیتال Sagital و روبرو Coronal ازتصاویر عرضی Axial با استفاده از تصاویر MRI

  • سال انتشار: 1381
  • محل انتشار: دومین کنفرانس ماشین بینایی و پردازش تصویر
  • کد COI اختصاصی: ICMVIP02_075
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1462
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

ندا پرنیان

عضو هیئت علمی بخش علوم و مهندسی کامپیوتر- دانشگاه شیراز

حسن اقبالی جهرمی

دانشیار بخش علوم و مهندسی کامپیوتر -دانشگاه شیراز

چکیده

در این مقاله سعی شده است با استفاده از افکنهایProjections)دو بعدی و از طریق درون یابی خطی سه بعدیTri-Linear Interpolation الگوریتمی جهت ساخت تصویر سه بعدی ارائه گر د د. در این مقاله اگرچه از یک درون یابی خطی استفاده شده ولیکن خطای حاصل بسیار کم بوده وقابل صرفنظر کردن می باشد . البته این خطا با فواصل افکنها رابطه مستقیم دارد . بطوریکه با افزایش فاصله تصویربرداری دو برش(مقطع) خطا نیز افزایش می یابد . ازطرف دیگر الگوریتم پیش نهادی مستقل از جهت تصاویر می باشد بطوریکه با دردست داشتن یک سری از تصاویر در یک جهت دلخواه (ساجیتال یا روبرو ویا عرضی ) می توان تصاویر جهات دیگر را بدست آورد . پس از ساخت تصاویر با استفاده از الگوریتم پیشنهادی، علاوه برآنکه کل اطلاعات یک تصویر سه بعدی از ای ن طریق حاصل می گردد، تصاویر عضو یا مقطع مورد نظر را میتوان در جهات مختلفعرضیAxial) ساجیتالSagital) و روبروCoronal) بدست آورد وآنها را مورد بررسی قرار داد. چرا که معمولا پزشک تصویر کلیه مقاطع و یا جهات را در اختیار ندارد و با این کار می تواند در صورت لزوم تصویر مقاطع مختلف در جهت مورد نظر را انتخاب کرده و آن را مورد مطالعه قرار دهد

کلیدواژه ها

درون یابی برای تصاویر دوبعدی - درون یابی چند جهته - ساخت تصویر سه بعدی - درون یابی سه جهته - افکن

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.