بررسی چرایی و چگونگی تغییر استراتژی سازمان مجاهدین خلق(منافقین) در قبال جمهوری اسلامی ایران از سال ۲۰۱۱ به بعد

  • سال انتشار: 1400
  • محل انتشار: ششمین کنفرانس بین المللی علوم سیاسی، روابط بین الملل و تحول
  • کد COI اختصاصی: PSTCONF06_078
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 609
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

علی منصوری

کارشناسی ارشد علوم سیاسی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام، ایلام، ایران

چکیده

پژوهش حاضر به دنبال واکاوی چرایی و چگونگی تغییر استراتژی سازمان مجاهدین خلق (منافقین) در قبال جمهوری اسلامی ایران از سال ۲۰۱۱ به بعد بوده است. سوال اصلی این گونه مطرح شده است که از سال ۲۰۱۱ به بعد چه عواملی و چگونه منجر به تغییر استراتژی سخت سازمان مجاهدین به استراژی نرم در قبال جمهوری اسلامی گردید؟ در پاسخ این فرضیه مطرح شده است که انتقال از عراق به آلبانی بنا به دلایلی همچون از دست دادن حامی اصلی یعنی صدام، قرارگرفتن در تیررس موشک های سپاه پاسداران ، مرگ رهبر سازمان ، نبرد رسانه ایی و اثرگذاری بر افکار عمومی از طریق فضای مجازی، عامل تغییر استراتژی سازمان مجاهدین خلق از اقدامات سخت به قدرت نرم از سال ۲۰۱۱ به بعد بوده است. روش به کار رفته در این تحقیق متناسب با موضوع تحقیق و روش گردآوری که به کار گرفته شده توصیفی تحلیلی خواهد بود، بدین ترتیب که با توصیف تغییر استراتژی سازمان مجاهدین خلق (منافقین)، به تحلیل چرایی و چگونگی این موضوع با استفاده از قدرت سخت و قدرت نرم خواهیم پرداخت. انگیزه اصلی تالیف این پژوهش بررسی عوامل مختلف تغییر استراتژی یک سازمان سیاسی نظامی موثر در سرنوشت انقلاب اسلامی ایران در طول چهار دهه عمر انقلاب و بخصوص از سال های ۲۰۱۱ به بعد می باشد که با ارائه و در اختیار گذاشتن مطالب پایه ایی و محتوایی خوانندگان و پژوهشگران این عرصه راحت تر بتوانند شناختی نسبی از سازمان مجاهدین خلق (منافقین) بدست آوردند.

کلیدواژه ها

استراتژی ، سازمان مجاهدین خلق ، قدرت نرم، جمهوری اسلامی ایران

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.