بررسی نقش تدریس مجازی و سنتی بر کیفیت یادگیری دانش آموزان از دیدگاه معلمان زن مقطع ابتدایی شهر دزفول

  • سال انتشار: 1400
  • محل انتشار: همایش ملی پژوهش های حرفه ای در روانشناسی و مشاوره با رویکرد ازنگاه معلم
  • کد COI اختصاصی: CFTP07_1044
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 368
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مژده رشیدپور

کارشناسی مهندسی نرم افزار، واحد دزفول، دانشگاه آزاد اسلامی، دزفول، ایران.

چکیده

هدف از پژوهش حاضر بررسی نقش تدریس مجازی و سنتی بر کیفیت یادگیری دانش آموزان از دیدگاه معلمان زن مقطع ابتدایی شهر دزفول بود. در این پژوهش از روش تحقیق نیمه آزمایشی و از نوع طرح پیش آزمون و پس آزمون با گروه گواه استفاده شده است. جامعه آماری این پژوهش شامل کلیه معلمان زن مقطع ابتدایی شهر دزفول در سال ۱۳۹۹ میباشد. که نمونه به حجم ۴۰ نفر به روش نمونه گیری در دسترس در دو گروه آزمایش و یک گروه کنترل (هر کدام ۱۵ نفر) انتخاب شد. داده ها با استفاده از روش های آماری توصیفی و استنباطی از جمله آزمون تحلیل واریانس مانکوا و تی مستقل تحلیل شدند. یافته ها نشان داد که بین گروه های آزمایشی و کنترل تفاوت معناداری وجود دارد، بدین صورت که آموزش تدریس مجازی نسبت به روش تدریس سنتی در بالا بردن کیفیت یادگیری دانش آموزان تاثیرگذار بود. بنابراین، می توان نتیجه گرفت که هر چند هر دو روش تدریس در بهبود کیفیت یادگیری دانش آموزان تاثیر دارد، اما تدریس مجازی نسبت به روش سنتی تاثیرگذاری بیشتری دارد.

کلیدواژه ها

تدریس مجازی، سنتی، کیفیت یادگیری

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.