رابطه رهبری کوانتومی با سلامت سازمانی و کیفیت زندگی کاری در دانشگاه علوم پزشکی آجا

  • سال انتشار: 1400
  • محل انتشار: همایش ملی پژوهش های حرفه ای در روانشناسی و مشاوره با رویکرد ازنگاه معلم
  • کد COI اختصاصی: CFTP07_481
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 514
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

ذکریا احمدیان

دانشجوی دکتری مدیریت آموزشی، گروه علوم تربیتی، دانشکده ادبیات و علوم انسانی، دانشگاه ارومیه، ارومیه، ایران.

آرمین زارعیان

دکترای تخصصی آموزش پرستاری، دانشیار، گروه بهداشت، دانشکده پرستاری، دانشگاه علوم پزشکی آجا، تهران، ایران

پیمان جهانداری

کارشناس ارشد روانشناسی مشاوره، پژوهشکده علوم و فناوری طب نظامی، دانشگاه علوم پزشکی آجا، تهران، ایران.

ساناز زرگر

دکترای تخصصی مدیریت خدمات بهداشتی درمانی، استادیار، گروه مدیریت خدمات بهداشتی درمانی، دانشکده پزشکی، دانشگاه علوم پزشکی آجا، تهران، ایران.

حمیدرضا گنجی زاده

کارشناس ارشد روانشناسی مشاوره، پژوهشکده علوم و فناوری طب نظامی، دانشگاه علوم پزشکی آجا، تهران، ایران.

چکیده

با توجه به نقش اساسی نظام سلامت و دانشگاه علوم پزشکی در رشد و توسعه جامعه هدف اصلی پژوهش حاضر بررسی رابطه رهبری کوانتومی با سلامت سازمانی و کیفیت زندگی کاری در بین اعضای هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی آجا بود. روش پژوهش توصیفی از نوع همبستگی(با بهره گیری از تکنیک معادلات ساختاری) و جامعه آماری نیز کلیه اعضای هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی آجا به تعداد ۲۰۰ نفر می باشد که با استفاده از جدول مورگان نمونه آماری این پژوهش ۱۳۲ نفر به شیوه نمونه گیری تصادفی طبقه ای متناسب با حجم هر یک از دانشکده ها انتخاب گردید ابزار گردآوری داده ها پرسشنامه های استاندارد شده رهبری کوانتومی عظمیمی و همکارن((۱۳۹۳، سلامت سازمانی هوی و فیلدمن((۱۹۹۶ و کیفیت زندگی کاری والتون((۲۰۰۸ بود. پایایی ابزار در تحقیقات مختلف مورد تایید واقع شده و روایی ابزار از نظر متخصصین و پایایی مطابق آلفای کرونباخ گزارش شده است. جهت تجزیه و تحلیل داده ها آزمون های همبستگی استفاده شد. نتایج نشان داد که رهبری کوانتومی با سلامت سازمانی رابطه مثبت و معنیدار است. همچنین رابطه بین رهبری کوانتومی و کیفیت زندگی کاری مثبت و معنی دار است.

کلیدواژه ها

رهبری کوانتومی، سلامت سازمانی،کیفیت زندگی کاری، دانشگاه علوم پزشکی آجا.

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.