نقش خانواده و آموزش پرورش در تربیت شهروند مطلوب

  • سال انتشار: 1400
  • محل انتشار: همایش ملی پژوهش های حرفه ای در روانشناسی و مشاوره با رویکرد ازنگاه معلم
  • کد COI اختصاصی: CFTP07_254
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 718
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

احمدرضا محمدپور

دانشجوی کارشناسی رشته علوم تربیتی دانشگاه فرهنگیان یاسوج پردیس شهید ایزدپناه

مهدی صداقتی پور

دانشجوی کارشناسی رشته علوم تربیتی دانشگاه فرهنگیان یاسوج پردیس شهید ایزدپناه

احمدرضا مرزبان

دانشجوی کارشناسی رشته علوم تربیتی دانشگاه فرهنگیان یاسوج پردیس شهید ایزدپناه

احمدرضا تقوایی

دانشجوی کارشناسی رشته علوم تربیتی دانشگاه فرهنگیان یاسوج پردیس شهید ایزدپناه

چکیده

نگاهی به جهان گذشته و حال و همچنین تعاملات و ارتباطات انسانی پیچیده میان انسان ها ضرورت و اهمیت مقوله شهروندی و تربیت را بیش از پیش بارزتر ساخته است. تا جایی که در درون ملت ها وجوامع ، استراتژی ها و اقداماتی را در این جهت تدوین شده است . در خرده سیستم خانواده که کوچک ترین و در عین حال بزرگ ترین خرده فرهنگ در هر جامعه ای می باشد والدین و سرپرستان خانواده که طرح ریزی و برنامه ریزی فعالیت هایی می پردازند تا افراد را با ویژگی هایی چون مسوولیت پذیری ، نوع دوستی ، رعایت قوانین و مقررات ، وطن دوستی و انتقاد گرایی و ... تشویق و راغب می سازد . اهمیت این موضوع تا جایی است که همه ملت ها و دولت ها و بویژه متولیان امر آموزش و پرورش به تعلیم و تربیت افرادی دارای خصوصیات فوق که شایسته جوامع شان باشد می پردازند . با توجه به اهمیت و ضرورت این مساله هدف از پژوهش حاضر بررسی میزان تاثیر روش تربیت شهروندی و شهروند مطلوب در خانواده بر کودکان دوره ابتدایی می باشد. در این پژوهش سعی بر آن شده است تا به دو سوال زیر به طور کامل پاسخ بدهیم:- روش تربیت شهروندی چه میزان بر تربیت فرد و کودک به عنوان یک شهوند مطلوب در آینده تاثیر گذار است ؟- نقش خانواده در تربیت شهروندی کودکان تا چه حد می باشد ؟گونه ها و شاخصه های بسیاری از علم امروزه تایید کننده تربیت شهروندی در دوران کودکی اول یا همان دوره ابتدایی است که ما با توجه به نقش والدین در تربیت شهروندی کودکان در این دوره سنی به سراغ آن رفته و به این موضوع به طور جزئی پرداخته ایم.

کلیدواژه ها

تربیت شهروندی ، خانواده ، کودک ، معلم ، دوره ابتدایی ، شهروند مطلوب

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.