بررسی روشهای مهم کلاسه بندی ترکیبی در داده کاوی

  • سال انتشار: 1390
  • محل انتشار: سومین کنفرانس مهندسی برق و الکترونیک ایران
  • کد COI اختصاصی: ICEEE03_190
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1047
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

فریبا کرمی سرخه چقایی

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی کامپیوتر

فرهاد سپهریان

کارشناس ارشد گروه فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه پیام نور تهران

چکیده

کلاسه بندی بعنوان یکی از روشهای کاوش داده ها سعی در سازمان دهی و تخصیص داده ها به کلاسهای مجزا دارد در این فرایند براساس داده ها ی توزیع شده مدل اولیه ای ایجاد می گردد و سپس مدل برای طبقه بندی داده های جدید مور د استفاده قرار میگیرد مطالعات انجام شده نشان میدهد که تکنیک های ترکیب کلاسه بندها به یک ابزار موثر در افزایش کارایی و میزان دقت کلاسه بندی تبدیل شده است اگرچه بعضی از کلاسه بندها نسبت به بقیه بهتر عمل می کنند و لیهیچ یک نمی تواند بردیگری ارجحیت داشته باشد و یا داده ها را بدون هیچ خطایی کلاسه بندی کند هرکلاسه بند توانایی ها و ضعفهای مربوط به خود را دارد بنابراین قابلیت انعطاف و قدرتمندی از ضروریات یک سیستم کلاسه بندی باید باشد سیستم کلاسه بندی ترکیبی ضمن افزایش میزان دقت نهایی کلاسه بندی موجب رسیدن به این قابلیت ها می شود.

کلیدواژه ها

کلاسه بندی، ترکیبی، میزان دقت، کارایی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.