بررسی اثرات پیاده سازی مدل چند لایه جهت یکپارچه سازی دسترسی فیزیکی و منطقی در مرکز داده دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرمجلسی

  • سال انتشار: 1390
  • محل انتشار: سومین کنفرانس مهندسی برق و الکترونیک ایران
  • کد COI اختصاصی: ICEEE03_116
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 944
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

صفورا جانوسپاه

گروه کامپیوتر دانشگاه آزاد اسلامی واحد امارات دوبی

ناصر مدیری

گروهکامپیوتر دانشگاه آزاد اسلامی واحد زنجان

محمد ملکوتی

گروهکامپیوتر دانشگاه آزاد اسلامی واحد امارات

احمد پهلوان تفتی

گروه کامپیوتر دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهر مجلسی

چکیده

امروزه فناوری اطلاعات و ارتباطات یکی از مهمترین ابزارها در زمینه های مختلف است بطوریکه داده های الکترونیکی هر سازمان عملا بصورت مهمترین دارایی آن سازمان در آمده است مراکز داده نقش مهمی در سازماندهی و متمرکز نمودن منابع ظرفیت های محاسباتی و نیروهای متخصص یک سازمان جهت یکپارچه سازی تجهیزات اطلاعات و برنامه های کاربردی حساس در فضاییکاملا امن و قابل گسترش را به عهده دارند. در سالهای اخیر روشها و تکنولوژی های زیادی برای کنترل دسترسی افراد بصورت فیزیکی و منطقی به مرکز داده بوجود آمده استکه هرکدام مزایا و معایبی دارند و توانسته اند تا حدود زیادی امنیت را در مراکز داده برقرار کنند. دراین مقاله کنترل دسترسی فیزیکی و منطقی در مرکز داده روش امنیتی چند لایه و هوشمند ارایه م ی شود که براساس طراحی داخلی و خارجی مرکز داده تعداد کاربران نوع کاربردی و مجوزهای دسترسی به محلهای مختلف مرکز داده تجهیزات شبکه و سایر پارامترهای موجود در مرکز داده دسترسی های منطقی و فیزیکی را ترکیب کرده و علاوه بر افزایش یکپارچگی امنیت تاثیر زیادی بر قابلیت اطمینان و دسترسی پذیری مراکز داده خواهد گذاشت سپس مدل پیشنهادی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد شه رمجلسی پیاده سازی شده و نتایج آن ارائه می شود.

کلیدواژه ها

مرکز داده، امنیت فیزیکی، امنیت منطقی، دسترسی پذیری، قابلیت اطمینان، یکپارچگی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.