فرصت ها و چالشهای رای گیری با موبایل

  • سال انتشار: 1390
  • محل انتشار: سومین کنفرانس مهندسی برق و الکترونیک ایران
  • کد COI اختصاصی: ICEEE03_095
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1369
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سمیه ایزدی

دانشجوی کارشناسی ارشد IT پردیس بین الملل دانشگاه گیلان

رضا ابراهیمی آتانی

استادیار دانشگاه گیلان

مهرگان مهدوی

استادیار دانشکده فنی دانشگاه گیلان

چکیده

چالش جهانی در ساخت جامعه اطلاعاتی در هزاره سوم برای رسیدن به پتانسیل کامل جوامع و مردم براساس اصول سازمان ملل متحد به گونه ای است که همگان را به ایجاد دسترسی استفاده و به اشتراک گذاری اطلاعات ودانش با حضور همه جانبه مردم سالاری دعوت می کند بی تردید رای گیری یکی ازستونهای اصلی مردم سالاری است دراین مقاله سعی شده است تا با بررسی چرایی حضور IT در عرصه ای ملی نظیر انتخابات ابزارموبایل را به عنوان ساختاری ساده و البته کارآمدترین ابزار معرفی نموده بطوریکه ضمن حفظ محتوای رای و حریم خصوصی در کوتاه ترین زمان نتایج آرای مردم اعلام گردد.

کلیدواژه ها

امضای کور، E-voting , M-voting , Mobile وE-Goverment ، احراز اصالت، سرور ارتباط سیار

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.