مفاهیم مرتبط با تربیت اجتماعی در سوره های مدنی قرآن کریم
- سال انتشار: 1400
- محل انتشار: دوازدهمین کنفرانس ملی روانشناسی، علوم تربیتی و اجتماعی
- کد COI اختصاصی: SEPP12_034
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 411
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی علوم تربیتی دانشگاه فرهنگیان خراسان جنوبی
چکیده
تربیت اجتماعی یکی از ابعاد مهم تربیت است که حقوق ، وظایف و مسئولیت های انسان را در جامعه به او یادآورمی شود و تلاش او را برای انجام هرچه بیشتر وظایف و مسئولیت هایش و احقاق هر چه بیشتر حقوقش را به دنبال دارد . کافیاست به درک درستی از این حقوق ، وظایف و مسئولیت ها در فرآیند تربیت اجتماعی دست یابد . و چه راهنمایی بهتر ازقرآن؟قرآن کریم پرنورترین و بادوام ترین چراغی است که از ابتدای تاریخ برای هدایت انسان افروخته شده است . منبعی است همیشهنو و همیشه کارآمد، سرشار از انواع و اقسام چیزهایی که انسان ملزوم به دانستن و خواستار دست یافتن به آنهاست . قرآن کریمبا توصیه های بسیار به فضائل اخلاقی و نهی از رذائل اخلاقی اساس اخلاق و با بیان تمام اصول ، قواعد، شرایط و احکام مسلطبر زندگی انسان اساس تربیت را به بهترین شکل آن و در نهایت کمال فراهم آورده است . پاسخ هر سوالی را که انسان اراده کندمی تواند در این کتاب ارزشمند بیابد . تکرار دعوت در آیات و روایات برای مراجعه به قرآن کریم در جهت بهره گیری از منابع ومعارف والای آن گویای این حقیقت است که باید هرچه بیشتر درباره ی قرآن بیاندیشیم ، در اعماق آن فرورویم و از راهنماییهای ارزشمند این کتاب آسمانی در زندگی بهره مند شویم . در این مقاله ما به دنبال آن هستیم تا به روش تحلیلی – توصیفیو با بررسی کتب ، مقالات ، مطالب مجلات معتبر علمی و سایت ها سه مسئولیت مهم در حوزه ی تربیت اجتماعی یعنی جهاد وکوشش در راه خدا ، امر به معروف و نهی از منکر و انفاق و بخشش را با توجه به سوره های مدنی قرآن کریم مورد بررسی قرار دهیم .کلیدواژه ها
تربیت اجتماعی ، تربیت دینی ، سوره مدنیمقالات مرتبط جدید
- روایت پژوه ی تجربه مواجهه با افت تحصیلی ناگهانی یکی از دانش آموزان ممتاز در پایه ششم ابتدایی
- بررسی و ارزیابی تاثیر انجمن اولیا و مربیان در بهبود کیفی آموزش در مدارس ابتدایی دخترانه شهرک بزین شیراز
- اثربخشی آموزش تفکر انتقادی بر اهمالکاری تحصیلی دانشجویان
- بررسی رابطه هوش هیجانی و مدیریت زمان با بهداشت روانی دبیران دوره متوسطه شهر خرمآباد
- مقایسه تطبیقی نقش بازی های سنتی و دیجیتال در آموزش و یادگیری دانش آموزان ابتدایی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.