سال انتشار: 1400
کد COI مقاله: ICACU01_0994
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 345
فایل این مقاله در 12 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 12 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله کاربرد پوسته های گریدشل در برپایی پاویون ها( نمایشگاه ها)
چکیده مقاله:
سیستم های سازه ای، همواره از اجزای ضروری بناهای معماری بوده اند و به عنوان مساله ای مهم در بحث ایجاد فضای کیفی معماری مطرح هستند. هم چنین به عنوان یکی از اجزای موثر در ایجاد فرم های معماری نقش دارند. وقوع انقلاب صنعتی و گسترس سیستم های سازه ای مکانیکی و متعاقبا انقلاب دیجیتال در ده های اخیر امکان بهره گیری از قابلیت های نرم افزاری بستر مناسبی برای معماران در جهت طراحی سازه های نوین درکاربری های متعدد در معماری فراهم آورد. در این راستا پاویون ها به عنوان فضاهایی مدرن، فرصت مناسبی را برای نمایش تعامل دو سویه معماری و سیستم سازه ای فراهم آوردند. از این رو باید اشاره کرد که طراحی پوشش پاویون ها ناگزیر تحت تاثیرات مثبت ظهور فناوری های جدید قرار گرفته است. با توجه به اینکه سیستم های سازه ای برای پوشش دهانه ها می توانند در دسته های متنوعی طبقه بندی شوند پس می توان اشاره کرد که سیستم سازه ای گرید شل یکی از نمونه های موفق این سیستم ها در پوشش پاویون ها مطرح می باشد. در این مقاله ضمن بررسی نمونه های اجرا شده سازه گریدشل به دسته بندی و تحلیل ویژگی های منحصر به فرد این سازه پرداخته شده و نهایتا با نتیجه گیری به تبیین چکیده ای از اهم ویژگی های مثبت این سازه پرداخته ایم.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا ICACU01_0994 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1252553/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:گوگانی، علیرضا و فیضی، محسن و ترکاشوند، عباس و رهبر، مرتضی،1400،کاربرد پوسته های گریدشل در برپایی پاویون ها( نمایشگاه ها)،کنفرانس ملی معماری، عمران، شهرسازی و افق های هنر اسلامی در بیانیه گام دوم انقلاب،تبریز،https://civilica.com/doc/1252553
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1400، گوگانی، علیرضا؛ محسن فیضی و عباس ترکاشوند و مرتضی رهبر)
برای بار دوم به بعد: (1400، گوگانی؛ فیضی و ترکاشوند و رهبر)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی اثرات زیست محیطی ساخت و ساز در بسترو حریم رودخانه جاجرود (حد فاضل اوشان- فشم- میگون)
- نگرش مدیریتی به تحقیقات در صنعت سیمان و ضرورت گریز از آن
- طراحی و مدل سازی منسوج برای قالب بتنی و بررسی امکان تولید آن
- سیمان بتن های نسوز منیزیت - کرومیتی از نسوزهای دروریز صنعت سیمان برای اولین بار در ایران، توسط مرکز تحقیق و توسعه سیمان فارس و خوزستان
- بررسی اثر نوع رس بر خواص آجرهای بوکسیتی مصرفی در کورههای دوار سیمان
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
طرح های پژوهشی مرتبط جدید
- معماری بناهای سیاسی در جمهوری اسلامی ایران (تعاریف، نظریه ها و پیشینه موضوع در ایران معاصر)
- مطالعه جریان رودخانه در اطراف پلهای واقع در کانال مرکب
- مجموعه گزارشهای تخصصی سیلابهای فروردین ۱۳۹۸ (گزارش پنجم) بررسی آسیبهای ساختمانها- گزارش کارگروه ساختمان (سازه و مصالح)
- مجموعه گزارشهای تخصصی سیلابهای فروردین ۱۳۹۸(گزارش اول) سیل گلستان - گزارش کارگروه مخاطرات بخش زلزله شناسی مهندسی و خطر پذیری
- مجموعه گزارشهای تخصصی سیلابهای فروردین ۱۳۹۸ (گزارش دوم) سیل دروازه قرآن شیراز- گزارش کارگروه مخاطرات
طرح های پژوهشی فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.