سال انتشار: 1400
کد COI مقاله: ICACU01_0251
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 125
فایل این مقاله در 12 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 12 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله مطالعه ی گره چینی اسلیمی سردرهای خانه های شهر اصفهان ( نمونه های مورد مطالعه، خانه های شاخص قاجاری در این شهر)
چکیده مقاله:
گره چینی ایرانی، یکی از هنرهای سنتی و پر کاربرد در بناهای قاجاری است، که تزئینات به کار رفته در آن متکی بر نقوش هندسی می باشد . آنچه که بیننده را در اولین نگاه تحت تاثیر خود قرار میدهد، نظم به کار رفته در این هنر است. پژوهش حاضر با هدف مطالعه ی تزئینات گره چینی اسلیمی به کار رفته در سردرهای تعدادی از خانه های شاخص دوره ی قاجار در شهر اصفهان انجام شده است. روش تحقیق در این پژوهش، بر مبنای مطالعات میدانی و با حضور در محل و مشاهده ی مستقیم از بناها و تزئینات گره چینی چوب و در نهایت قرار دادن در جداول است. نتایج این مطالعه حاکی از آن است که درگره چینی سردرهای خانه های شهر اصفهان از هر دو نوع نقش مایه های گیاهی و جانوری استفاده شده است و علاوه بر شیوه ی تکرار واگیره با محور شعاعی از شیوه ی تکرار واگیره به صورت موازی نیز استفاده شده است. در شهر مذکور استفاده از هنرهای تلفیقی با گره چینی همانند پارچه بری، شیشه بری و درودگری به زیبایی درها افزوده است.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا ICACU01_0251 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/1251822/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:عقیلی، زهرا و غیور، مائده،1400،مطالعه ی گره چینی اسلیمی سردرهای خانه های شهر اصفهان ( نمونه های مورد مطالعه، خانه های شاخص قاجاری در این شهر)،کنفرانس ملی معماری، عمران، شهرسازی و افق های هنر اسلامی در بیانیه گام دوم انقلاب،تبریز،https://civilica.com/doc/1251822
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1400، عقیلی، زهرا؛ مائده غیور)
برای بار دوم به بعد: (1400، عقیلی؛ غیور)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی کارکرد موضوعات زیست محیطی در اقامتگاه گردشگری
- تبیین مولفه های طراحی مسکن انعطاف پذیر با تاکید بر پیش ساختگی در مسکن سازمانی؛ نمونه موردی مسکن سازمانی در اهواز
- بررسی پارامترهای بهسازی لرزه ای در ساختمانهای بتن با استفاده از سیستم جداسازلرزه ای LRB
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.