بررسی عوامل موثر بر حمل و نقل پایدار شهری وارائه برنامه ریزی راهبردی جهت دستیابی به توسعه پایدار با تاکید بر شهر تهران

  • سال انتشار: 1400
  • محل انتشار: هفتمین کنفرانس بین المللی پژوهشهای نوین در عمران، معماری، مدیریت شهری و محیط زیست
  • کد COI اختصاصی: ENGIN07_014
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 426
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

زهره انوری زاده

شاغل در اداره شهرداری تهران

چکیده

روند سریع توسعه شهرنشینی منجر به افزایش تقاضا برای زیرساخت ها نظیر تامین آب آشامیدنی، شبکه برق و ایجاد امکاناتحمل ونقل و... شده است. عدم کفایت سیستم موجود یا مدیریت های موازی در بخش مدیریت ترافیک شهری موجب افزایشفاصله بین تقاضا و عرضه امکانات حمل ونقل شده است. پایداری تنها با ایجاد تغییرات در طراحی، الگوهای استفاده ومدیریت وسایل نقلیه حاصل نمی شود بلکه باید تغییراتی در نحوه تفکر نسبت به شناخت و ارزشیابی راهکارهای ممکن برایحل مشکلات حملونقل ایجاد شود. یک سیستم حملونقل پایدار نیازمند فعالیت هایی بیش از کنترل آلودگی هوا، ترافیک یاکاهش مصرف سوخت است و بررسی ها نشان داده که هیچ راهحل منفردی برای حل مشکلات پیچیده حمل ونقل وجودندارد و رفع چنین مشکلی نیازمند یک سازوکار جامع، پویا و قابل اطمینان است. حمل ونقل پایدار به این معناست که بایدمشکل را به نحوی حل کنیم تا این بیماری مجددا در سال های آتی عود نکند؛ یعنی باید الگویی را دنبال کنیم که بر اثرگسترش جمعیت و شهر و توسعه فعالیت های اقتصادی، اجتماعی و... (که طبیعتا از عوامل ترافیک زا هستند) شهر ما همچنانبدون بروز مشکل ترافیک، به نحو مطلوبی پاسخگوی جابه جایی های مسافر و بار باشد و باگسترش این فعالیت ها، سیستمحمل ونقل به مشکل برخورد نکند و پایدار باشد. لازم به ذکر است که پزوهش حاضر سعی دارد به بررسی عوامل موثر برحمل و نقل پایدار شهری وارائه برنامه ریزی راهبردی جهت دستیابی به توسعه پایدار با تاکید بر شهر تهران بپردازد .

کلیدواژه ها

حمل ونقل پایدار، توسعه پایدار ،حمل ونقل شهری، برنامه ریزی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.