مخاطرات ژئوتکنیکی در تونل سازی و سازه های روزمینی

  • سال انتشار: 1400
  • محل انتشار: پنجمین کنفرانس بین المللی عمران،معماری و مدیریت شهری
  • کد COI اختصاصی: CUCONF05_047
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 478
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

پویا ایزدی

دانشجوی کارشناسی ارشد ژئوتکنیک دانشگاه آزاد اسلامی، واحد علوم و تحقیقات، دانشکده مهندسی عمران، تهران

احد باقرزاده خلخالی

دانشگاه آزاد اسلامی، واحد علوم و تحقیقات، دانشکده مهندسی عمران، تهران

چکیده

نیاز به دانستن و گذر از مرز علم، همواره مورد توجه جامعه ی مهندسان بوده است. در این راه، اختراعاتو پیشرفت تکنولوژی عامل مهمی در صرف زمان کمتر می باشد. اما هیچ مسیری بدون مخاطره و آساننخواهد بود. ریسک های مرتبط به یک پدیده ی ژئوتکنیکی خاص، به مکان سازه ی مورد نظر، شدتمخاطرات ژئوتکنیکی و تناوب وقوع آنها بستگی دارد. ماشین آلات جدید، روشهای ساخت نو آورانه،طراحی های بدیع، همگی در مسیر خود علاوه بر حل مشکلات گذشته، مسائل و مخاطراتی را نمایانمی سازند. در این تحقیق سعی شده تا تعریف جامعی از بحث مخاطرات ژئوتکنیکی ارائه گردد و در ادامهانواع مخاطرات ژئوتکنیکی به طور کلی و از دیدگاه فنی تشریح شوند. سپس با توجه به اهمیت موضوع،که در واقع آن را می توان به عنوان دلیل اصلی انجام این تحقیق دانست، نیاز به بررسی و درک اینقسمت از مطالعات ژئوتکنیک در چارچوب نمونه ها و مثال هایی ارائه می گردد. همچنین، توصیه ها وملاحظات ژئوتکنیکی موثر بر بحث تونل سازی و سازه های روزمینی با هدف تشریح اثر مخاطرات پیشگفته، بیان و شیوه های کاربردی و ویژه در این خصوص ارائه گردیده اند.

کلیدواژه ها

مخاطرات ژئوتکنیکی، تونل سازی، فروچاله، لغزش

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.