مسیحیت عرب

  • سال انتشار: 1397
  • محل انتشار: دوفصلنامه هفت آسمان، دوره: 20، شماره: 73
  • کد COI اختصاصی: JR_HAFT-20-73_005
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 145
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سیدمحمدعلی میرصانعی

دانش آموخته دکتری مطالعات تطبیقی ادیان، دانشگاه ادیان و مذاهب، قم.

چکیده

تاریخ مسیحیت در میان نژاد عرب طولانی و متمایز است، از زمان مسیح تا حال حاضر امتداد داشته و ویژگی ها و روش های فکری آن در حال توسعه است. تاریخ آن با اسلام در هم تنیده شده، چنانکه در عبادات و تعالیم، زبان عربی به عنوان زبان اصلی به کار گرفته شده است. این به آن معنا است که مسیحیت عرب مدت طولانی از کلیساهای دیگر جدا بوده و نوشته های آن برای بیشتر مسیحیان دیگر مناطق ناشناخته مانده است. تعریف دقیق مسیحیت عرب آسان نیست. در یک تعریف کلی می توان آن را مربوط به مسیحیانی دانست که عبادات و آموزه های ایمانی شان به زبان عربی بوده است. همچنین این تعریف شامل مسیحیان سریانی و قبطی می شود که عربی را به عنوان زبان روزمره خود انتخاب کرده بودند. چنین تعریف نسبتا کلی ای مسیحیانی را که در شبه جزیره عربستان یا در امتداد مرزهای شرقی قلمرو روم بودند، در بر می گیرد؛ در آخر شامل مسیحیانی می شود که در منطقه مرکزی عرب زندگی می کردند و تا زمان حاضر اعتراف به ایمانشان را در قلمرو اسلامی ادامه داده اند.

کلیدواژه ها

مسیحیت عرب

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.