بررسی توانمندی اقلیمی در توسعه گردشگری ورزشی استان خراسان رضوی
- سال انتشار: 1399
- محل انتشار: سومین همایش ملی علوم ورزشی با رویکرد ورزش، سلامت، جامعه
- کد COI اختصاصی: CDLC03_033
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 523
نویسندگان
دانشجوی دکتری مدیریت ورزشی، دانشگاه ازاد اسلامی شوشتر خوزستان ایران
دانشجوی دکتری آب و هواشناسی دانشگاه آزاد اسلامی اهواز خوزستان ایران
دانشجوی دکتری مدیریت ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شوشتر خوزستان ایران
چکیده
هدف از این پژوهش بررسی توانمندی های اقلیمی در توسعه گردشگری ورزشی استان خراسان رضوی است روش تحقیق حاضر از نوع توصیفی تحلیلی می باشد. در این تحقیق، برای گردآوری داده ها از روش های کتابخانه ای واسنادی استفاده گردید. در اولین مرحله پایگاه اطلاعات اقلیمی مناسب شناسایی و آمار طولنی مدت مناطق مورد مطالعه از داده های اماری سازمان هواشناسی استخراج گردید. براین اساس از بین سیزده ایستگاه سینوپتیک فعال استان به دلیل یکسان سازی داده ها از آمار ده ایستگاه که دارای امار یکسان و طولانی مدت بودند انتخاب و سه ایستگاه دیگر که شامل ایستگاه های فریمان، خواف و درگز می باشد به دلیل پایین دوره اماری حذف گردید. طول دوره اماری استفاده شده در این تحقیق ۳۰ ساله یعنی از سال ۱۳۶۵-۱۳۹۵ می باشد. از روش کی و مپلو و بیکر برای سنجش ماه های مطلوب و مناسب ورزشی استفاده شد. نتایج بررسی مدل کی و ومپلو دو بیکر نشان می دهد که با توجه به شرایط اقلیمی مناسب در ماه های مشترک در استان خراسان رضوی، زمان مناسب از لحاظ اسایش اقیمی بیوکلیمای انسانی و انجام فعالیت های ورزشی حداقل چهارماه در سال (ماه های خرداد، تیر و مرداد وشهریور) وجود دارد. با توجه به نتایج مدل کی و ومپلو، ماه خرداد، مناسب جهت ورزش های شنا، کوه پیمایی و ورزش های هوایی است وماه های تیر، مرداد و شهریور دارای اقلیم مناسب جهت ورزش های شنا و کوه پیمایی است.کلیدواژه ها
توانمندی، اقلیم، توسعه، گردشگری ورزشی، استان خراسان رضویمقالات مرتبط جدید
- طراحی و پیاده سازی مدل مفهومی بازاریابی حضور مجدد تماشاگران زن والیبال در ایران
- مروری بر عوامل موثر بر موفقیت فوتبال زنان در اروپا: یک تحلیل دوسطحی
- ارتباط بین جو عاطفی خانواده و میزان فعالیت بدنی در کودکان ۹ الی ۱۲ ساله
- نقش رسانه در ایجاد ظرفیت های انگیزشی ورزش بانوان
- ارتباط نحوه گذران اوقات فراغت با رضایت شغلی معلمان تربیت بدنی شهر کرمانشاه
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.