نحوه اجرای مراحل پشت سر هم نمای ساختمان و چگونگی اصول علمی آن جهت آشنایی با اجرای صحیح به واسطه ی بررسی نمونه موردی
- سال انتشار: 1399
- محل انتشار: اولین همایش ملی عمران، معماری و شهرسازی (شهر از گذشته تا آینده)
- کد COI اختصاصی: CADU01_004
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 443
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد معماری فنی، دانشگاه تربیت مدرس
استادیار گروه آموزشی معماری، دانشکده هنر و معماری، دانشگاه تربیت مدرس
چکیده
امروزه استفاده از نماهای دیوار پرده ای یک راه حل برای تامین خواسته های گروه مهندسی نمای ساختمان است. نمای دیوار پرده قابلیت تامین انتظارات نما را دارد. طیف های بزرگی از سیستم ساخت و ساز برای نماهای دیوار پرده ای وجود دارد که عمدتا به کیفیت عملکرد آن ها مربوط می شود. علاوه بر این، نقاط مشتریک در میان این مدل از نماها دیده می شود مانند: ادغام، سبکی و به ویژه شفافیت آنها. استفاده از گره های هوشمند (smart nodes) نسل جدیدی از نمای دیوار پرده ای است که برای پوشش مناطق وسیع و منعطف مورد استفاده قرار می گیرد. با توجه به ساختار کلی گره های هوشمند، انعطاف پذیری در طراحی و اجرای این نوع از نماها (دیوار پرده ای) افزایش یافته است. در این مقاله تلاش می کنیم با مطالعه و ارائه ی ساختمانی تجاری به عنوان یک نمونه ی اجرا شده با این سبک به شرح کاربرد این سیستم در صنعت ساختمان بپردازیم.کلیدواژه ها
دیوار پرده ای، گره هوشمند، اجرای نما، کرتین وال، مطالعه موردی ساختمان تجاری گالریا در کره جنوبیمقالات مرتبط جدید
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.