کاروانسرای هندوهای کرمان
- سال انتشار: 1399
- محل انتشار: همایش ملی کاروانسراهای ایران: گذشته،حال، آینده
- کد COI اختصاصی: IRCRVSR01_017
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 721
نویسندگان
نویسنده، پژوهشگر، روزنامه نگار و کارشناس تاریخ آب و آبیاری
کارشناس ارشد مرمت بناهای تاریخی
چکیده
یکی از مباحث مهم در تاریخ معماری ایران چگونگی احداث کاروانسراست در ایران زمین ازگذشته بسیار دور آثار و مظاهری از کاروانسراها، پناهگاه ها و استراحتگاهی بین راهی دیدهمی شوند که بسیاری را می توان از نظر شیوه ساختمان از شاهکارهای معماری به حساب آورد.به طورکلی تحول و گسترش کاروانسراهای ایران در ادوار مختلف به وضعیت اجتماعی، اقتصادی،مذهبی و سیاسی بستگی داشته است از آنجا که سفر و تجارت از پدیده های جدانشدنی زندگیمردم بوده است. اهمیت کاروانسراها بیشتر احساس می شده است و موضوعاتی چون اقلیم، اقوام،مذهب و شرایط سیاسی حاکم در ساخت، رونق و اهمیت کاروانسراها تاثیر داشته است.کاروانسراها به دو دسته بیرون و درون شهری تقسیم می شوند که هر دو نوع آن در استان پهناورکرمان از ادوار مختلف تاریخی باقی مانده است. کرمان از همان ابتدا با معماری منحصربه فرد وخاص خود شناسایی می شده است و تنوع اقوام و مذاهب و قرار گرفتن در مسیر تجاری هندوستاناهمیت آن و تنوع اقوام و مذاهب و قرار گرفتن در مسیر تجاری هندوستان اهمیت آن را دو چندان می کند.کلیدواژه ها
کاروانسرا، کرمان، اقوام و مذاهب، تمدن، معماریمقالات مرتبط جدید
- بررسی علل وقوع و پیشگیری از سقوط در کارگاه های ساختمانی
- بررسی تاثیر جداسازهای لاستیکی بر پاسخ لرزهای مخازن مکعبی مایع
- بررسی تاثیر مقاومت فشاری بتن در پاسخ دینامیکی س د های بتنی وزنی با مطالعه ی موردی سد سفیدرود
- تاثیر طراحی شهری بر سلامت روان: تحلیل عناصر محیطی و رفاه شهروندان
- کاربرد فناوریهای هوشمند در بهینه سازی مدیریت و برنامه ریزی شهری
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.