تشخیص تقلب و کلاهبرداری با الگوریتم های بهینه سازی

  • سال انتشار: 1400
  • محل انتشار: همایش ملی رویکردهای نوین در حسابداری و امور مالی
  • کد COI اختصاصی: NAAFCONF01_005
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 419
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

بابک حمیدی وند

گروه حسابداری، واحد اردبیل، دانشگاه آزاد اسلامی، اردبیل، ایران

زهرا نعمتی

گروه مهندسی کامپیوتر، واحد اردبیل، دانشگاه آزاد اسلامی، اردبیل، ایران

چکیده

کلاهبرداری و پولشویی یکی از مهمترین چالش های سیستم مالی بوده که توسعه خدمات مالی را دشوار می کند. در این مقاله با درنظر گرفتن یکی از کشورهای درحال توسعه به عنوان نمونه مالزی، بررسی می کنیم که آیا شرکت های کلاهبردای در مدیریت درآمدهای واقعی و مدیریت درآمدهای تعهدی قبل از سال کلاهبرداری درگیر هستند یا خیر. در ادامه اشاره خواهیم کرد، با ظهور رشد شگرف پرونده های کلاهبرداری مالی، یادگیری ماشین نقش بزرگی در بهبود کیفیت یک کار حسابرسی درآینده خواهد داشت. یک مطالعه موردی نیز از بازدید یک شرکت حسابرسی خارجی برای کشف سودمندی الگوریتم های یادگیری ماشین برای بهبود کیفیت یک کار حسابرسی ارائه خواهد شد و در پایان نسبت به بررسی بهینه سازی ازدحام ذرات برای بهبود عملکرد شبکه عصبی مصنوعی و شناخت دقیق تر الگوی کلاهبرداری با دقت، حساسیت و صحت در تشخیص تقلب بانکی به ترتیب ۹۰۳۲ درصد، ۸۸.۰۶ و ۹۰.۱۲ درصد خواهیم پرداخت.

کلیدواژه ها

کلاهبرداری، مدیریت درآمدها، الگوریتم های یادگیری ماشین، بهینه سازی ازدحام ذرات

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.