آینده جنگ و روندهای فناوری در زنجیره فرماندهی و کنترل
- سال انتشار: 1399
- محل انتشار: دوازدهمین کنفرانس ملی فرماندهی و کنترل ایران
- کد COI اختصاصی: CCCI12_120
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 881
نویسندگان
دانشیار، دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر، دانشگاه صنعتی مالک اشتر، تهران، ایران
محقق، دانشگاه صنعتی مالک اشتر، مجتمع دانشگاهی برق و کامپیوتر
چکیده
بر اساس دکترین نظامی و تجربیات جن گهای سال های اخیر و همچنین توسعه سریع فناوری های پیشرفته جنگی می توان گفت که قواعد صحنه نبرد در حال تغییر است. در واقع ماهیت تهدیدات و فناوری های مورد استفاده برای غلبه بر آنها در آینده دچار تغییر شده و این تغییرات گسترده موجب شکل گیری عملیات ها و اقدامات نظامی جدیدی می گردد. در این میان، پیشرفت در زمینه هایی همچون داده های عظیم، هوش مصنوعی و علوم شناختی، تیم سازی انسان و ماشین، رباتیک و ارتباطات در زنجیره فرماندهی و کنترل از جذابیت خاصی برخوردار است به طوری که تسلط بر این تکنولوژی ها می تواند مزیت های تاکتیکی و استراتژیکی در ابعاد نظامی فراهم آورد . با توجه به اهمیت موضوع، در این مقاله بر اساس پیش بینی متخصصین و سیاستگذاران فناوری های پیشرفته جنگیدر سطح دنیا، به تبیین روند پیشرفت فناوری های کلیدی زنجیره فرماندهی و کنترل در جنگ های آینده پرداخته می شود. در این راستا، ابتدا عوامل موثر در آینده جن گ همچون افزایش رقابت ها برای تسلط منطقه ای ، تغییرات دفاع سرزمینی، مبارزه با تروریسم و کم رنگ شدن مرز بین جنگ و صلح بررسی می شود. در ادامه فناوری های اثرگذار و کلیدی در جنگ های آینده تبیین می گردد به طوری تعاریف و ملاحظات کلیدی، آخرین پیشرفت ها و ملاحظات آینده برای هرکدام تشریح خواهد شدکلیدواژه ها
آینده جنگ، روند فناوری، فرماندهی و کنترلمقالات مرتبط جدید
- ارزیابی تاثیر فناوریهای نوین دیجیتال (BIM)، هوش مصنوعی و اینترنت اشیا بر بهبود بهره وری و کاهش ریسک در پروژه های ساخت و ساز ایران مطالعه) مورردی اداره کل نوسازی شهر تهران منطقه (۸)
- سازه های مقاوم هوشمند جهت بهینه سازی مصرف انرژی با محوریت زیست محیطی
- درآمدی بر امکان حضور رهنمودهای باغسازی معماری اسلامی در پیشبرد طراحی منظر معاصر
- باغسازی در معماری اسلامی؛
- شناسایی ریسکهای موثر در پیشرفت فیزیکی پروژه های ساخت به روش بهترین بدترین فازی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.