فرماندهی و کنترل انواع تهدیدات در دفاع سایبری با رویکردی درحوزه پدافند غیرعامل در سازمان ها
- سال انتشار: 1399
- محل انتشار: دوازدهمین کنفرانس ملی فرماندهی و کنترل ایران
- کد COI اختصاصی: CCCI12_116
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 874
نویسندگان
دانشجوی دکتری رشته مدیریت فناوری اطلاعات دانشگاه آزاد اسلامی، واحد تهران جنوب، تهران، ایران
عضو هیات علمی دانشگاه پیام نور(دانشگاه پیام نور، ایران)
دانشجوی دکتری رشته مدیریت فناوری اطلاعات دانشگاه آزاد اسلامی، واحد تهران مرکز، تهران، ایران
دکتری رشته مدیریت آموزشی، دانشگاه فرهنگیان (دانشگاه فرهنگیان، یاسوج، ایران)
دکتری رشته مدیریت آموزشی، دانشگاه فنی و حرفه ای (دانشگاه فنی و حرفه ای، زاهدان، ایران)
چکیده
امروزه امنیت اطلاعات و محافظت از سیستم های اطلاعاتی در برابر انواع تهدیدات در فضای سایبر، فرماندهی و کنترل تهدیدات موجود و رتبه بندی آنها در این حوزه بسیار مهم و حیاتی است. لذا در این تحقیق به شناسایی و اولویت بندی انواع تهدیدات در دفاع سایبری با رویکردی درحوزه پدافند غیرعامل در سازمانها پرداخته شد. با توجه به شاخص های اصلی انواع تهدیدات در این حوزه و زیرشاخص های فرعی نیز با استفاده از اصول علمی و تکنیک های موجود مشخص شده و میزان اهمیت آن توسط خبرگان تبیین گردید. مولفه های اثرگذار ترکیبی از مولفه های انواع تهدیدات در دفاع سایبری و پدافند غیرعامل بودند. با توجه به اهمیت موضوع سه سازمان دانشگاه آزاداسلامی- واحد تهران جنوب، واحد الکترونیکی، واحد تهران مرکز مورد مطالعه قرار گرفتند. میزان اهمیتشاخص ها با نظرات خبرگان مشخص شده و از روش میانگین هندسی میزان اثرگذاری مولفه ها تعیین شد. پس از وزن دهی مولفه ها تمامی مقادیر نرمال سازی شده و با استفاده از الگوریتم پرومیتی ۲ رتبه بندی شاخصه ها و زیرشاخص ها در سازمان ها صورت گرفت و سازمان ها براساس میزان امتیاز حاصل از پیاده سازی تابع مطلوبیت جمعی برمبنای ایمنی در برابرتهدیدات در دفاع سایبری رتبه بندی شدند.کلیدواژه ها
الگوریتم پرومیتی، پدافند غیرعامل، دفاع سایبری ، فرماندهی و کنترلمقالات مرتبط جدید
- ارزیابی تاثیر فناوریهای نوین دیجیتال (BIM)، هوش مصنوعی و اینترنت اشیا بر بهبود بهره وری و کاهش ریسک در پروژه های ساخت و ساز ایران مطالعه) مورردی اداره کل نوسازی شهر تهران منطقه (۸)
- سازه های مقاوم هوشمند جهت بهینه سازی مصرف انرژی با محوریت زیست محیطی
- درآمدی بر امکان حضور رهنمودهای باغسازی معماری اسلامی در پیشبرد طراحی منظر معاصر
- باغسازی در معماری اسلامی؛
- شناسایی ریسکهای موثر در پیشرفت فیزیکی پروژه های ساخت به روش بهترین بدترین فازی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.