تشخیص قطبیت در شبکه های اجتماعی آنلاین با استفاده از تئوری دمپستر-شفر و توابع فازی در نظریه ادغام تصمیم

  • سال انتشار: 1399
  • محل انتشار: دوازدهمین کنفرانس ملی فرماندهی و کنترل ایران
  • کد COI اختصاصی: CCCI12_067
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 500
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

علی جبار رشیدی

دانشیار دانشگاه صنعتی مالک اشتر تهران

محسن شکربیگی

پژوهشیار دانشگاه صنعتی مالک اشتر تهران

زهره زارع

دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد رایانش امن دانشگاه صنعتی مالک اشتر تهران

چکیده

رفتارشناسی موضوعی است که امروزه در شبکه های اجتماعی مطرح می شود. رسانه های اجتماعی به منطقه ای جالب و هیجان انگ یز تبدیل شده اند که در آن میل یارد ها نفر می توانند از طریق اجتماعات و شبکه ها ی مجازی فعالیت های روزانه را انجام دهند. شبکه های اجتماعی آنلاین می توانند به ما اطلاع دهند که مردم در حال حاضر درباره چه چیزی صحبت می کنند و چه چیزی در جهان اتفاق می افتد. شناسایی قطب ها ی کاربران و استخراج نظرات آنها در زمینه های مختلف، به ویژه شبکه ها ی اجتماعی، به یکی از زمینه های تحقیقاتی محبوب و مفید تبدیل شده است و از طرفی شبکه های اجتماعی چارچوبی مناسب برای بیان نظرات و ایده های کاربران در زمینه های مختلف کاربردی بوده است. در این پژوهش هدف تشخیص نسبی قطبیت کاربران شبکه های اجتماعی آنلاین است درنتیجه باتوجه به این موضوع نظریه های اجتماعات را به صورت فازی مدل کرده ایم و درنهایت برآیند قطبیت تمام کاربران، مقصود اصلی پژوهش است. برای رسیدن به هدف، با مسئله ی عدم قطعیت رو به رو می شویم که برای مقابله با آن از روش ادغام تصمیم دمپستر-شفر استفاده کرده ایم.

کلیدواژه ها

شبکه های اجتماعی، قطبیت، ادغام تصمیم، نظریه فازی ، تئوری دمپستر شفر

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.