بررسی فناوری نانو فتوکاتالیست توسط ۲ TiO

  • سال انتشار: 1400
  • محل انتشار: پنجمین کنفرانس علوم و فناوری های شیمی کاربردی: نفت، گاز و پتروشیمی
  • کد COI اختصاصی: GECCONF05_023
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 318
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محسن منصوری

گروه مهندسی شیمی، دانشکده مهندسی، دانشگاه ایلام، ایلام، ایران

هانیه شیخی

گروه مهندسی شیمی، دانشکده مهندسی، دانشگاه ایلام، ایلام، ایران

نعیمه ستاره شناس

گروه مهندسی شیمی، دانشکده مهندسی، دانشگاه ایلام، ایلام، ایران

چکیده

خواص مواد در مقیاس نانو تغییرات بسیار زیادی می کنند به گونه ای بعضی از مواد در مقیاس نانو خواص منحصر به فردی پیدار می کنند، از این رو ذرات دی اکسید تیتانیوم TiO۲ برای استفاده به عنوان فتوکاتالیست در مقیاس نانو استفاده می شوند که این امر باعث بهبود خاصیت فتوکاتالیستی این ذرات می شود. دی اکسید تیتانیوم دارای سه شکل بلوری شامل آناتاز، روتایل و بروکیت می باشد. از لحاظ ترمودینامیکی روتایل پایدارترین فاز TiO۲ در فشار معمولی بوده، و دو فاز دیگر فازهای نیمه پایدار این سیستم به شمار می روند. یکی از موارد استفادهی نانو ذرات دی اکسید تیتانیوم در صنعت تصفیهی آب و فاضلاب است. صنعت آب و فاضلاب در مسیر پیشرفت خود قرار دارد که فرآیندهای فتوکاتالیستی یکی از مهم ترین عوامل پیشرفت آن محسوب می شود. از این رو روش های مختلف آزمایش و بررسی فرآیندهای فتوکاتالیستی در پژوهش های علمی مورد آزمایش قرار گرفته است.

کلیدواژه ها

فرایند فتوکاتالیستی، نانوکاتالیست، دی اکسید تیتانیوم

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.