روند استفاده ازمدلسازی در پراکنش آلودگی در خلیج فارس

  • سال انتشار: 1388
  • محل انتشار: همایش بین المللی خلیج فارس
  • کد COI اختصاصی: ICPERSIANGOLF01_181
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1056
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

حسن صمدیار

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن

جواد ملکوتی خواه

پژوهشگر گروه پژوهشی نانو فناوری سبز، مرکز پژوهشی فناوریهای نوین در م

رباب صمدیار

کارشناس محیط زیست گروه پژوهشی کاو زیست ساختار، مرکز پژوهشی نانو زیست ک

محبوبه السادات رییس زاده لنگرودی

کارشناس محیط زیست گروه پژوهشی کاو زیست ساختار، مرکز پژوهشی نانو زیست ک

چکیده

در این مطالعه به بررسی روند مدلسازی و چگونگی ارائه یک مدل قابل قبول برای پراکنش آلودگی در خلیج فارس پرداخته شده است و مراحل مختلف آن نظیر شبیه سازی اولیه و تکمیل اطلاعات ،کالیبراسیون مدل ، تایید مدل، تحلیل عدم قطعیت و تحلیل حساسیت بررسی شده است . این گونه به نظر می رسد که بهتر است قبل از تعریف هر گونه راهبرد برای تهیه مدل زیست محیطی در خلیج فارس ، شناخت کامل از اطلاعات موجود و اطمینان از این که آیا این پدیده قابل شبیه سازی است یا خیر ، حاصل آید . برای تهیه مدلهای زیست محیطی در خلیج فارس ، با توجه به بررسیهای انجام شده، محدودیتهایی وجود دارد و این مسئله موجب می شود که بسیاری از این پروژه ها تغییر م سیر داده و یا در مراحلی از کار متوقف شوند و گاهاً دیده می شود که مدل فراهم آمده ، واجد هیچ یک از معیارهای استاندارد در شبیه سازی پدیده های زیست محیطی نمی باشد

کلیدواژه ها

مدلسازی ، منابع آلودگی ، شبیه سازی ، کالیبراسیون مدل ، خلیج فارس

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.