CIVILICA We Respect the Science
(ناشر تخصصی کنفرانسهای کشور / شماره مجوز انتشارات از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی: ۸۹۷۱)

الگویی برای برنامه ریزی اعزام و استقرار تحرکات نیروهای نظامی زمینی بر اساس شدت بحران های رخ داده

عنوان مقاله: الگویی برای برنامه ریزی اعزام و استقرار تحرکات نیروهای نظامی زمینی بر اساس شدت بحران های رخ داده
شناسه ملی مقاله: JR_JMMA-19-73_006
منتشر شده در در سال 1398
مشخصات نویسندگان مقاله:

غلامحسین سلیمانی - دانشجوی دکتری مدیریت صنعتی، دانشکده مدیریت و حسابداری، دانشگاه علامه طباطبائی، تهران، ایران(gholamhossin.soleimani@yahoo.com)
سید محمدعلی خاتمی فیروزآبادی - استاد، گروه مدیریت صنعتی، دانشکده مدیریت و حسابداری، دانشگاه علامه طباطبائی، تهران، ایران
مقصود امیری - استادیار، گروه مدیریت صنعتی، دانشکده مدیریت و حسابداری، دانشگاه علامه طباطبائی، تهران، ایران
محسن مرادیان - استادیار، دانشگاه عالی دفاع ملی

خلاصه مقاله:
امروزه یکی از الزامات در جنگ های نوین، توان جابه جایی سریع و هدفمند نیروهای رزمی است. با توجه به شکل گیری پدیده جدید جنگ های ترکیبی و تغییر شدید صحنه های نبرد کنونی و لزوم ورود به رویکرد جدید عملیاتی، تحرک، چابکی، چالاکی و جابه جایی سریع یگان ها از اهمیت ویژه ای برخوردار است. همچنین واحدهایی که در شرایط مساوی دارای تحرک بالاتری هستند، کارآمدتر خواهند بود. ازاین­رو پژوهش پیش رو به ارائه یک الگو برای تحرکات نظامی بر پایه مبانی تحقیق در عملیات پرداخته است. در این مطالعه سناریوهای مختلف برای بروز جنگ و در پی آن تحرکات نظامی بررسی شده و برای دو سناریو مدل سازی ریاضی بر پایه زنجیره تامین توسعه شده است. در این مدل­های ریاضی چند هدفه، هدف اصلی، رسیدن به مقصد با کمترین تاخیر و هدف جانبی کمینه کردن هزینه های کل می باشد. مسئله پیش رو با استفاده از نرم افزار حل مسائل تحقیق در عملیات به نام GAMS حل و درستی عملکرد آن اثبات شد. در پایان، با استفاده از یک مثال، نتایج محاسباتی این مسئله مورد ارزیابی قرار گرفته است.

کلمات کلیدی:
تحرک, بحران, تخصیص, نیروی نظامی, زنجیره تامین

صفحه اختصاصی مقاله و دریافت فایل کامل: https://civilica.com/doc/1241292/