شناسایی عوامل موثر بر توسعه ارتباطات مجازی؛ مطالعه موردی: شهرداری دامغان
- سال انتشار: 1400
- محل انتشار: نهمین کنفرانس ملی توسعه پایدار در علوم تربیتی و روانشناسی،مطالعات اجتماعی و فرهنگی
- کد COI اختصاصی: EPSCONF09_338
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 531
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت دولتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان
کارشناسی روابط عمومی دانشگاه علمی و کاربردی رسول اکرم(ص) دامغان
چکیده
تغییرات در سمت و سوی رشد فناوری به همراه تغییرات در اقتصاد جهانی باعث شده اند که شبکه های ارتباطی مجازی از اهمیت روزافزونی در توسعه اقتصادی شهرها برخوردار شوند. با ورود فناوری اطلاعات و ارتباطات به عرصه شهرداری ها و تلفیق آن با برنامه های مدیریت شهری، نظام جدید و با اهمیتی تحت عنوان توسعه ارتباطات مجازی شکل گرفته و در حال گسترش است که توجه بسیاری از شهرداری ها را به خود جلب کرده است. بحث گسترش مرزها و سازمانهای مجازی در بخش مدیریت شهری پدیدهنسبتا جدیدی است و شاید آنچنان مورد توجه قرار نگرفته باشد به همین دلیل این پژوهش به منظور پاسخگویی به نیاز بخش مدیریت شهری به شناسایی عوامل موثر بر توسعه ارتباطات مجازی در بستر شهرداری دامغان انجام گرفته و تجزیه و تحلیل های آماری در این خصوص نشان می دهد که عوامل ساختاری، رفتاری و محیطی به ترتیب تاثیر گذار هستند. هدف اصلی مقاله حاضر، شناسایی عوامل زمینه ای موثر بر توسعه ارتباطات مجازی شهرداری دامغان به منظور ارائه مدل مناسب بود. دراین تحقیق در راستای بررسی عوامل فرهنگی موثر بر توسعه ارتباطات مجازی در روابط عمومی شهرداری دامغان، رویکردها و مدلهای مختلف مطرح گردیده و سپس ضمن بررسی نظرات کارکنان شهرداری دامغان، از دیدگاه های ارائه شده از سوی آنها، استفاده شده است. روش تحقیق به کار گرفته شده در این پژوهش از نظر هدف کاربردی، از نظر نوع داده ها کمی و از نظر نحوه گردآوری داده ها، توصیفی و از نوع همبستگی است.کلیدواژه ها
ارتباطات، شبکه های مجازی، روابط عمومی، شهرداری دامغانمقالات مرتبط جدید
- بررسی اثر بخشی آموزش غنی سازی روابط زوجین در کاهش مشکلات زناشویی زوجین شهر بوشهر
- نقش عوامل اجتماعی، ورزش، و هنر در بازتوانی زنان مطلقه قربانی خشونت خانگی و اعتیاد
- خودتنظیمی در بزرگسالان مبتلا به اختلال انفجاری متناوب و سابقه اقدام به خودکشی یک مرور نظام مند
- آسیبهای اجتماعی و آموزشی در نظام آموزشی و روش های پیش بینی و پیشگیری
- نظامهای آموزشی و مدیریت آسیبهای اجتماعی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.