بررسی یکپارچه سازی و اثربخشی مدیریت تغییر سازمانی ضرورتی تحول گرا

  • سال انتشار: 1399
  • محل انتشار: پنجمین همایش بین المللی مدیریت، حسابداری، اقتصاد و علوم اجتماعی
  • کد COI اختصاصی: HMODIR05_126
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 166
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

لعبت آریامنش

چکیده

پیادهسازی یک تغییر سازمانی در یک سازمان عمومی هلندی با استفاده از روشها و تکنیکهای کمی موردمطالعه قرار گرفت. نتایج نشان میدهند که سازمانهای بوروکراتیک ممکن است به شکلی بهینه به پیاده سازی تغییر سازمانی با هردو روش تغییر نوظهور و برنامه ریزی شده بپردازند. تاثیر رهبری تحول نیز به نوع روش تغییر و ساختار سازمانی وابسته است. رفتار رهبری تحول سرپرستهای مستقیم تاثیر اندکی بر فرآیندهای برنامه ریزی شده ی تغییر دارد ولی در فرآیندهای تغییر یک زمینه ی غیر بوروکراتیک ضروری است.در محیط بی ثبات کنونی سازمانها با تغییرات شدیدی مواجه اند و چاره ای جز سازگاری با عوامل محیطی ندارند. افزایش رقابت، پیشرفت تکنولوژی، تنوع نیروی کار،بالا رفتن توقعات مشتریان و عواملی از این دست هشدار هایی هستند که سازمان را به سوی تغییر و تحول سوق می دهند. تغییر در دنیای مدیریت، نگرشی سیستمی و مبتنی بر فرآیند است. فرآیند مدیریت تغییر، فرآیندی آگاهانه و مبتنی بر رویکردی تعریف شده می باشددر. حال حاضر با پیشرفت سریع علم و فن آوری و پیچیده شدن اوضاع سیاسی ت ویژه ای یافته و محیط اجتماعی لزوم ایجاد ومدیریت تغییر سازمانی اهمی است. چنین روند رو به رشد در لزوم تغییر سازمانی نیاز به دانش ومهارت کافی برای بهبود و تکامل سازمانی را تشویق می نماید. این مقاله تغییر سازمانی را از دیدگاهی جدید مورد بررسی قرار می دهد. نگاه های سه گانه مدرن، نمادین تفسیری و پست مدرن به طور متفاوتی به پدیده تغییر می نگرند. دراین مقاله سعی شده است که تغییر سازمانی و الگوهای آن، براساس این دیدگاه های سه گانه معرفی شود.مقاله حاضر با روش کتابخانه ای تدوین گردیده است.

کلیدواژه ها

مدیریت تغییر ، سازمان ، عملکرد کارکنان ، تغییر سازمانی

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.