بررسی منطقه آسایش برای انسان در سیستم های گرمایشی کف و دیواری

  • سال انتشار: 1400
  • محل انتشار: بیست و نهمین همایش سالانه بین المللی انجمن مهندسان مکانیک ایران و هشتمین همایش صنعت نیروگاه های حرارتی
  • کد COI اختصاصی: ISME29_377
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 280
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مهدی فتاح لامعی

دانشجوی کارشناسی ارشد، دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام (ره)

سید علی صدر واقفی

استادیار، دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام (ره)

چکیده

نیاز روز افزون و رشد قابل توجه مصرف انرژی، زمینه مطالعات بیشتر و ارتقای سیستم های گرمایشی را فراهم آورده است. در این بین بالا بردن بازده این سیستم ها در کاهش مصرف انرژی و مصرف بهینه با تحلیل ترمو اکونومیک در جهت کاهش هزینه ها امری ضروریست .مقاله حال حاضر به مزایا و معایب گرمایش از دیواره و کف می پردازد . سیستم گرمایش از سطح متشکل از لوله و کفپوش در نظر گرفته می شود و مشخصات مربوط به جنس لوله، آرایش لوله ها، جنسکفپوش و محیط جامد اطراف لوله مطابق با استاندارهای ارائه شده و مرجع استخراج می شوند . برای انجام این کار شبیه سازی دینامیک سیالات محاسباتی پژوهش از نرم افزار analyze Fluent و برایشبکه بندی هندسه مسئله از نرم افزارها analyze Meshing استفاده شده است. هدف از این مقاله استفاده بهینه از انرژی گرمایشی با بررسی تاثیرات گرمایش از کف و دیواره می باشد .برای این منظور از شبیه سازی های عددی استفاده و برای تحلیل ساده تر دمای لوله های حامل آبگرم داخل دیواره و یا کف زمین ثابت در نظر گرفته شده است و جابجایی طبیعی درون اتاق به همراه تشعشع حاکم گردید .نتایج نشان می دهند سیستم گرمایش از دیواره نیروی شناوری کمتری در نواحی عمده ای از اتاق ایجاد کرده که باعث کاهش سرعت حرکت جریان و در نتیجه آسایش بیشتر و مصرف انرژی کمتر وتلورانس دمایی بیشتری نسبت به گرمایش از کف ایجاد می نماید

کلیدواژه ها

گرمایش از دیواره، گرمایش از کف، ترمو اکونومیک، کاهش مصرف انرژی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.