معادل سازی آزمایشگاهی میزان انتقال انرژی سنگ معدنی به بدنه شوت انتقال مواد
- سال انتشار: 1400
- محل انتشار: بیست و نهمین همایش سالانه بین المللی انجمن مهندسان مکانیک ایران و هشتمین همایش صنعت نیروگاه های حرارتی
- کد COI اختصاصی: ISME29_074
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 430
نویسندگان
استادیار، دانشگاه صنعتی سیرجان
کارشناسی ارشد مکانیک، دانشگاه صنعتی سیرجان
سرپرست دفتر فنی، مجتمع گل گهر
چکیده
شوت های انتقال مواد در کارخانه پلی کام مجتمع گل گهر در ناحیه هایی از بدنه تحت تاثیر ضربات شدید سنگ معدن قرار دارند و آسیب بدنه در اثر این برخوردها بسیار شدید و زود هنگام است. در کار حاضر، با هدف بررسی نحوه انتقال انرژی از سنگ معدنی در حال حرکت به بدنه شوت، دستگاه آزمایشگاهی ابداع شده است. در این دستگاه، ورق فولادی از یک لبه لولا شده و از لبه روبرو به فنر متصل شده است. سنگ آهن معدنی با جرم مختلف، از ارتفاع های مشخص رها شده و به صفحه برخورد می کند. در این فرآیند، بخشی از انرژی به خردایش سنگ منجر می شود، بخشی موجب تغییرشکل پلاستیک صفحه می شود، بخشی در قالب موج ارتعاشی در صفحه منتشر می شود و بخشی از انرژی در قالب جابجایی صلب صفحه نمود پیدا می کند. دستگاه حاضر، در تعیین میزان انرژی منتقل شده به صفحه در قالب جابجایی صلب صفحه در شرایط مختلف آزمایش مورد استفاده قرار می گیرد. نتایج نشان می دهد که تغییر انرژی برخورد رابطه تقریبا خطی با شدت انرژی دریافت شده توسط فنر دارد. انرژی جذب شده با مومنتوم رابطه خطی دارد و در واقع با تغییر مومنتوم میزان انرژی جذب شده با نرخ بیشتری افزایش می یابد. برخورد به انتهای صفحه سهم زیادی از انرژی توسط خود صفحه جذب می شود ولی در برخوردهایی که به میانه صفحه انجام می شود سهم صفحه کاهش یافته و بیشتر انرژی به ناچار به تکیه گاه منتقل می شودکلیدواژه ها
انتقال مواد، بدنه شوت، ضربه، برخورد، جذب انرژی، آزمایش ضربهمقالات مرتبط جدید
- بررسی و تحلیل بهره وری انرژی برای سیستم های تهویه با استفاده از مبدل حرارتی
- بهینه سازی چند هدفی شکل دهی انفجاری یک فنجان مربعی از جنس برنج
- Study of mechanical properties and creep behavior of Al ۱۰۵۰/Mg AZ۳۱Bbilayer sheets Experimentally
- بررسی اثرات تغییرات فشار جریان تراکم ناپذیر روی رشد ترک طولی لوله با روش المان محدود
- بررسی تعمیر خطوط لوله گاز درحین بهره برداری با استفاده از روش Composite Wrap
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.