تله مدیسن

  • سال انتشار: 1400
  • محل انتشار: پنجمین همایش بین المللی دانش و فناوری مهندسی برق، کامپیوتر و مکانیک ایران
  • کد COI اختصاصی: UTCONF05_009
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 430
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمدحسین مهری نیستانی

دانشجوی کارشناسی ،دانشگاه غیرانتفاعی صدرالمتالهین(صدرا )، تهران ،ایران

پرستو نامداریان

استادیار ،دانشگاه آزاد اسلامی ،واحد تهران مرکز ،گروه مهندسی پزشکی ،تهران ،ایران

چکیده

بخش پزشکی از راه دور یک شاخه نوظهور می باشد و در بیمارستان های آینده است و ممکن است به یک جز اساسی در تبدیلشود. اساسا از فناوری اطلاعات به همراه سیستم های مخابراتی به منظور ارائه مراقبت و کمک بالینی استفاده می کند. علاوه بر این ، شاخه پزشکی از راه دور فرصت های قابل توجهی را جهت بررسی و کار کردن روی مواردی چون رشد بیماری ، مرگ زودرس و بیماری های قابل پیشگیری ارائه می دهد. تامین داروهای مربوطه و مراقبت های لازم جهت کاهش درد و رنج بیمار توسعه پیدا می کند. همچنین برای بیماران در مناطق دورافتاده و روستاییکه معمولا دسترسی کافی به بیمارستان های پیشرفته ندارند ، مفید است. پزشکی از راه دور در این مناطق، امکان درمان به موقع در موارد اضطراری را فراهم می کند. بنابراین ، به منظور کمک به نجات جان افراد در موارد حیاتی ، به مراقبت های اضطراری از راه دور کمک شایانی می کند. علاوه بر این ، پیشرفت های نوظهور هم اکنون از پزشکی از راه دور را قادر می سازد تا در موارد جدی داده های انفورماتیک بالینی از جمله تصاویر و گزارشات آزمایش را به متخصصان بهداشت و پزشکی خاص منتقل کند. بااین حال ، مانند بسیاری از فن آوری های نوظهور ، سازماندهی اطلاعات و درک و پردازش آن ها از چالش های مهم ای زمینه است . این مقاله مروری با هدف بحث در مورد جنبه های مهم این زمینه با توجه به مدیریت بهتر بیماران در محیط های بالینی را دارد و به بررسی آن می پردازد.

کلیدواژه ها

تله مدیسن، پزشکی از راه دور، درمان از راه دور

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.