نگاهی اجمالی بر فرآیند مدیریت آب ایران
- سال انتشار: 1390
- محل انتشار: اولین همایش ملی راهبردهای دستیابی به کشاورزی پایدار
- کد COI اختصاصی: CAAMSA01_225
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 840
نویسندگان
کارشناس ارشد مهندسی کشاورزی- مدیریت کشاورزی ، مدرس دانشگاه پیام نور و د
کارشناس ارشد مهندسی کشاورزی- مدیریت کشاورزی
چکیده
تا به امروز برنامه ریزان منابع آبی برای حل مشکل بخش آب از جمله کم آبی توجه خود را به مدیریت عرضه آب معطوف کرده بودند. به دلیل افزایش مصرف آب در اثر عوامل متعددی همچون افزایش جمعیت، افزایش درآمدسرانه، بالا رفتن سطح بهداشت عمومی، رشد فعالیت های کشاورزی و توسعه اقتصادی و اجتماعی لزوم توجه به مدیریت تقاضا در سطح جهانی امری اجتناب ناپذیر است. تلفیق مدیریت عرضه و تقاضا می تواند نقش مؤثری در جهت تطابق تقاضای آب با عرضه آن داشته باشد، همچنین تطبیق این روش های مدیریتی با شرایط فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی منطقه مورد نظر در موفقیت سیاست های مدیریت تقاضا نقش به سزایی دارد. از آنجایی که کشور ایران دارای اقلیمی خشک و نیمه خشک بوده و بارش باران نیز از متوسط جهانی پایین تر است، لذا چگونگی مصرف آب در حد بهینه آن دارای اهمیت به سزائی است. ابزارهای مدیریت صرفه جویی در مصرف که تحت عنوان مدیریت تقاضا مطرح می گردد، قادرند مشکل کم آبی را تا حد قابل ملاحظه ای مرتفع سازند. مکانیسم قیمت گذاری آب یکی از ابزارهای اصلی مدیریت تقاضا محسوب می گردد، که منجر به صرفه جویی، کاهش مصرف و بهره وری استفاده از منابع آب را افزایش دهد.کلیدواژه ها
آب، مدیریت تقاضا، مدیریت عرضهمقالات مرتبط جدید
- بررسی راهبردهای ترویج انرژی های پاک در بین گلخانه داران استان البرز
- مطالعه اثر روش های مختلف خاک ورزی بر عملکرد و برخی صفات سه رقم عدس دیم
- Machine Vision Approach Coupled with a Hybrid EHD-Convective Dryer to Model Khalal Slices Drying Process with ANFIS
- انتخاب مناسب دور موتور و نوع سوخت از لحاظ ویژگیهای عملکردی موتورهای دیزلی با استفاده از روش های تصمیم سازی
- پتانسیل سنجی تولید زیستگاز از پسماندهای کشاورزی و فضولات دامی در شهرستان اهواز
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.