چالش ها و راهکارهای اثر بخشی اجرای طرح کرامت و جابربن حیان در مدارس ابتدایی

  • سال انتشار: 1400
  • محل انتشار: هفتمین کنفرانس بین المللی دانش و فناوری علوم تربیتی مطالعات اجتماعی و روانشناسی ایران
  • کد COI اختصاصی: ESPCONF07_080
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 558
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

حشمت اله ایروانی فرد

کارشناسی ارشد مشاوره و راهبر آموزشی اداره آموزش و پرورش استان کهگیلویه و بویر احمد

چکیده

اگر حاصل دوره ی تحصیلات مدرسه ای، تنها انتقال پاره ای از مفاهیم به ذهن دانش آموزان باشد، (سواد به معنی سنتی) بافراموش شدن آن مفاهیم، حاصل کلیه سال های تحصیل نیز از دست می رود. به همین سبب، باید سعی کنیم علاوه برمفاهیم پایه، راهی به دانش آموزان نشان دهیم که خودشان بتوانند به دنبال معرفت و دانش مورد نیاز خود بگردند و به یکیادگیرنده ی مادام العمر تبدیل شوند. به همین منظور علاوه برکسب دانش باید راه و روش یادگیری را هم به آنان بیاموزیم تامیل به یادگیری در آنان تقویت گردد. پروژه ی علمی به علت ماهیت هیجانی و اکتشافی خود، میل به یادگیری را در دانشآموز تقویت می کند و به علت ماهیت فرایندی خود راه و روش یادگیری را نیز به او می آموزد بنابراین می تواند ابزاری بسیارقوی در خدمت تعلیم تربیت به معنای واقعی باشد که طبق تعریف یونسکو همانا درک و به کارگیری مفاهیم، مهارت هایفرایندی، نگرش ها و ارزش هایی می باشد که شخص را قادر می سازد دانش و فناوری را با زندگی و فرهنگ جامعه ی خویشمرتبط سازد.

کلیدواژه ها

تلفیق، طرح جابر بن حیان، علوم، فناوری پژوهشی، دانش آموزان، طرح کرامت

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.