چالش های تحقق تجارت الکترونیکی در ایران و راهکارها

  • سال انتشار: 1399
  • محل انتشار: فصلنامه پژوهش های پیشرفت و تعالی، دوره: 3، شماره: 1
  • کد COI اختصاصی: JR_JPM-3-1_002
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 260
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

طاهره ارباب

ا

چکیده

پیشرفت چشمگیر بشر در حوزه فناوری اطلاعات سبب شد تا بسیاری از نیازهای بشری به صورت الکترونیکی برآورده گردد. شما به استفاده از دنیای ارتباطات به راحتی کلیه خریدهای روزمره و یا در سطح وسیع تر را می توانید انجام دهید.شیوع بیماری کرونا در سراسر جهان نیاز به استفاده از تجارت الکترونیکی را بیشتر از پیش آشکار نمود. اما ایجاد زیرساخت مناسب جهت استفاده از این امر موضوع مهم دیگری است. با توجه به شرایط کشور ما چالش های بسیاری درراه پیاده سازی نظام کارآمد مبتنی بر تجارت الکترونیکی وجود دارد که بررسی زوایای مربوط به این قضیه از اهداف پروژه اخیر می باشد. ایجاد پروژه های هوشمند کسب وکار درراه تقویت بنیاد اقتصادی و پیشرفت علمی در هر کشوری توجیه پذیر است.در این تحقیق بر آن هستیم تا ابتدا مروری بر مفاهیم و مولفه های فناوری اطلاعات و تجارت الکترونیکی خواهیم داشت. سپس به بحث چالش های توسعه تجارت الکترونیکی در ایران از دیدگاه کارشناسان مختلف اشاره می گردد. در ادامه راهکارهایی برای توسعه تجارت الکترونیکی در ایران در شرایط محدودیت های موجود ارائه خواهد گشت.در یایان نیز نظرات حضار در رابطه با اقدامات لازم و پیشنهادی برای توسعه تجارت الکترونیکی جمع آوری خواهد شد.

کلیدواژه ها

تجارت الکترونیک, فناوری اطلاعات, کسب وکار, هوشمند سازی

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.