تحقق فناوری اطلاعات در مدیریت شهری با تاکید بر شهرداری الکترونیک
- سال انتشار: 1399
- محل انتشار: اولین کنفرانس مهندسی و فن آوری دانشگاه تبریز
- کد COI اختصاصی: NCOEIC01_010
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 431
نویسندگان
کارشناسی ارشد حقوق
چکیده
امروزه با پیشرفت سریع و وسیع تکنولوژی و همچنین افزایش جمعیت و پیچیده شدن زندگی در شهرها، دیگر روش های قدیمی برای انجام کارهای اداری شهروندان کارامد نیستند و با در نظر گرفتن اینکه شهرداری ها نقش عمده ای در فعالیت های شهری ایفا می کنند، مسئولیت شهرداری در برنامه ریزی و تصمیم گیری مدیریت شهری اهمیت بسزایی دارد. با توسعه روز افزون اطلاعات، شهرهای جهان نیز رنگ و بویی جدید به خود گرفته و بسیاری از شهرها در کشورهای مختلف به شهرهای الکترونیکی تبدیل شده اند . توسعه این شهرها دستاوردهای بسیاری را برای شهروندان، سازمانهای شهری و دیگر افراد ذینفع به همراه داشته است. از آنجا که امروزه با پیشرفت سریع و وسیع تکنولوژی و همچنین افزایش جمعیت و پیچیده شدن زندگی در شهرها، دیگر روش های قدیمی برای انجام کارهای اداری شهروندان کارامد نیستند و با در نظر گرفتن اینکه شهرداری ها نقش عمده ای در فعالیت های شهری ایفا می کنند، هدف اصلی مقاله حاضر، تحقق فناوری اطلاعات در مدیریت شهری با تاکید بر شهرداری الکترونیک با روش توصیفی-تحلیلی میباشد. و شیوه جمع اوری اطلاعات به روش کتابخانهای، به تبیین نقش دولت الکترونیک و ضرورت ایجاد آن پرداخته و با بررسی جایگاه شهرهای آینده به عنوان سکونتگاه شهروندان الکترونیک و نیز نقش شهرداریالکترونیک و نهایتا با بررسی ضرورت ایجاد دولت الکترونیک در ایران و موانع پیش روی آن، راهکارهایی ارائه نماید. نتایج نشان می دهد با به کارگیری فناوریهای جدید ارتباطی و اطلاعاتی به بهبود فرآیندهای ارائه خدمات در بخش عمومی، تسریع ارائه خدمات به شهروندان، پاسخگوتر شدن ماموران دولتی، شفاف شدن اطلاعات، کاهش فاصله میان مردم و دولتمردان، مشارکت اثربخشتر شهروندان و اعضای جامعه مدنی در فرآیند تصمیمگیری عمومی، گسترش عدالت اجتماعی از طریق فرصتهای برابر افراد برای دسترسی به اطلاعات و غیره کمک شایانی میکند.کلیدواژه ها
شهر الکترونیک، فناوری اطلاعات و ارتباطات، مدیریت شهری، شهرداریمقالات مرتبط جدید
- تحلیل چالشها و راهکارهای تقویت ارتباط دانشگاه و صنعت: با تمرکز بر حلقههای مفقوده
- بازخوانی نقش دانشگاه و صنعت در توسعه ملی: از موانع تا راهکارها
- نشانگر تشخیصی جدید در ژن C-myc به عنوان کیت غیر تهاجمی تشخیص سرطان دهان
- برنامه ریزی منابع تجدید پذیر با درنظر گرفتن برنامه ریزی توسعه انتقال و تولید منابع توان راکتیو
- برنامه ریزی همزمان توسعه انتقال و منابع تولید توان راکتیو با استفاده از یک الگوریتم تکاملی بهبود یافته
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.