ضرورت توسعه دانه کینوا در بخش کشاورزی و غذا

  • سال انتشار: 1400
  • محل انتشار: ششمین همایش بین المللی دانش و فناوری علوم کشاورزی ، منابع طبیعی و محیط زیست ایران
  • کد COI اختصاصی: MDCONF06_027
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 309
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

اتوسا فرخ

استادیارگروه مهندسی علوم و صنایع غذایی، دانشکده مهندسی صنایع و مکانیک،واحد قزوین، دانشگاه آزاد اسلامی، قزوین،ایران

چکیده

امروزه سبک زندگی سالم و تغذیه مناسب تحت استرس است. مواد غذایی جدید هنوز هم با هدف بهبود رژیم غذایی و پیشبرد وضعیت بهداشتی بهتر جمعیت مورد بررسی قرار گرفته است. شبه غلات (آمارانت و کینوا) برای این منظور مناسب هستند. کیفیت بالای مواد مغذی و رژیم غذایی آنها پاسخگوی خواسته های صنایع غذایی و مصرف کنندگان است..کینوا حاوی مقادیر بیشتری پروتئین و تعادل بیشتر در آن است توزیع اسیدهای آمینه ضروری نسبت به غلات ، مشابه ارزش بیولوژیکی پروتئین شیر این بیش از غلات موجود در مقدار چربی ، پروتئین ، فیبر رژیم غذایی ، ویتامین هایB۱ ، B۲ ، B۶ ، Cو E و مواد معدنی، عمدتا کلسیم ، فسفر ، آهن و روی که علاوه بر ارائه کیفیت غذایی بالا ، این ویژگی مشخص می شود با داشتن ویژگی بدون گلوتن ، امکان دستیابی به تنوع بیشتری ازغذاهای مناسب و مغذی برای دارندگان بیماری سلیاک را فراهم می کند.

کلیدواژه ها

کینوا-سلیاک-فراورده بدون گلوتن-ارزش تغذیه ای

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.