شناسایی و رتبه بندی عوامل موثر بر اجرای تجارت الکترونیک با استفاده از روش تاپسیس
- سال انتشار: 1400
- محل انتشار: چهارمین همایش بین المللی دانش و فناوری هزاره سوم اقتصاد ، مدیریت و حسابداری ایران
- کد COI اختصاصی: TCCONF04_198
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 474
نویسندگان
کارشناس ارشد مدیریت فناوری اطلاعات و ارتباطات ، تهران
کارشناس ارشد مدیریت فناوری اطلاعات و ارتباطات ، تهران
کارشناس ارشد مدیریت بازرگانی، تهران
چکیده
تجارت الکترونیکی مفهوم و جریان قدرتمندی است که زندگی بشر کنونی را دستخوش تغییرات اساسی کردهاست. تجارت الکترونیکی از نمودهای عینی انقلاب فناوری اطلاعات و ارتباطات در عرصه اقتصاد است. اینسبک از تجارت به دلیل مزایا و منافع سرشاری که برای انسان داشته، به سرعت در حال گسترش است. میتوان به قطعیت ادعا کرد که تجارت الکترونیکی بسیاری از محدودیت های تجارت سنتی را از پیش روبرداشتهاست و نه تنها فرم و شکل ظاهری تجارت سنتی را بلکه محتوای امر تجارت را نیز دستخوش تغییرات خودکرده است، تغییری که مبنای هرگونه اقدام و نظر در عرصه اقتصاد واقع شده است. در تحقیق حاضر بهشناسایی و رتبه بندی عوامل موثر حاصل از اجرای تجارت الکترونیک با استفاده از روش تاپسیس پرداختیم.بدین منظور پرسشنامه ای بین ۱۰۰ نفر از کارکنان و کارشناسان خبره توزیع شد. در ابتدا به آزمون فرضیاتمربوطه پرداخته و سپس با توجه به تایید تمام متغیرها و زیر شاخص ها، با استفاده از روش آنتروپی وزن زیرشاخص ها را محاسبه نمودیم و در مرحله بعد شاخص های اصلی با استفاده از روش تاپسیس رتبه بندی شدند.نتایج حاکی از آن بود که شاخص های در دسترس بودن اطلاعات، کیفیت اطلاعات، استانداردسازی، مدیریتبر مبنای هدف و عملکرد ، پیکربندی مناسب به ترتیب اولویت اول تا پنجم را کسب کردند.کلیدواژه ها
دردسترس بودن و کیفیت اطلاعات ، استانداردسازی، مدیریت برمبنای هدف و عملکرد وپیکربندیمقالات مرتبط جدید
- واکاوی نقش فناوری های هوشمند در مدیریت زنجیره تامین دارو
- رابطه بین سرمایه فکری و عملکرد فردی و سازمانی با نقش میانجی مدیریت دانش (مطالعه موردی: شرکت گلستان)
- تاثیر فعالیت های بازاریابی رسانه های اجتماعی بر آگاهی از برند، تصویر برند و وفاداری به برند
- شناسایی و رتبه بندی عوامل موثر بر جنون خرید آنلاین
- نقش فناوری های MarTech و AdTech در تحول بازاریابی دیجیتال در کشورهای توسعه یافته: بررسی فرصت ها و چالش ها
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.