آموزش سلامت در زمینه پیشگیری از بیماری "کووید ۱۹ " از طریق ارزشیابی جلسات آموزش مجازی با مدل Cipp , Reaim

  • سال انتشار: 1400
  • محل انتشار: چهارمین همایش بین المللی دانش و فناوری هزاره سوم اقتصاد ، مدیریت و حسابداری ایران
  • کد COI اختصاصی: TCCONF04_186
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 466
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

منیژه سلیمانی

دانشجوی دکترای تخصصی، مدیریت آموزشی، کارشناس مسئول آموزش و ارتقای سلامت، معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی تبریز

الدوز تارویردی

آموزش بهداشت، کارشناس آموزش و ارتقای سلامت،معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی تبریز

خدیجه قهاری حسینی

مدیریت دولتی، کارشناس امور اداری، معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی تبریز

چکیده

امروزه آموزش جامعه گامی موثر در جهت توانمندسازی جامعه و ارتقای توان مقابله با خطرات و تهدیدهای محیط زندگی مورد تاییدو تاکید صاحب نظران است. از این رو تلاش متخصصان همواره در جهت یافتن راه ها و روش های جدید و موثر برای افزایش بهرهوری آموزش است. چنانچه مشخص است پیشرفت های قابل توجهی در زمینه آموزش و روش های ارتباطی روی داده است، با این حالفاصله زیادی میان دانش های کاربردی و پذیرش آنها از سوی مردم وجود دارد و هنوز چنانچه باید مردم از علوم پیشرفته به خصوصدر زمینه سلامت استفاده نمی نمایند. بسیاری از والدین، فرزندان خود را با آموزش های ضروری آشنا نمی کنند و راه را بر بسیاری ازمخاطرات نمی بندند. بنابراین به نظر می رسد فلسفه آموزش فقط دادن اطلاعات نیست، بلکه باید افراد تحت آموزش قادر شوندمعلومات، عقاید و رفتار خود را ارزشیابی کرده، تصمیم صحیحی بر اساس شرایط موجود بگیرند ودر این صورت است که فرد آموزشدیده قادر خواهد بود از محصولی استفاده کند که نیاز سلامت و زندگی بهتر را مطابق با شرایط موجود بیشتر فراهم نماید.هدف از ارزشیابی این است که تا چه حد نظام برنامه های آموزش سلامت می تواند با سازمان دهی مخصوص به خود، اعضایآموزش دهنده، برنامه های آموزشی، امکانات و تکنولوژی آموزشی و روش ها و شیوه های یادگیری افراد را توانمند در راستایسلامتی خود سازد و همچنین عواملی که مانع تحقق اهداف می گردد را مشخص سازد. از ارزشیابی می توان برای بازده فعالیتهای آموزشی نیز استفاده کرد.

کلیدواژه ها

آموزش سلامت ، کووید ۱۹، ارزشیابی، آموزش مجازی، مدل Cipp , Reaim

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.