مروری بر مفاهیم و علل گسترش ارزهای د یجیتال
- سال انتشار: 1400
- محل انتشار: چهارمین همایش بین المللی دانش و فناوری هزاره سوم اقتصاد ، مدیریت و حسابداری ایران
- کد COI اختصاصی: TCCONF04_175
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 479
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی حسابداری دانشکده فنی حرفه ای شهید صدوقی یزد
دانشجوی کارشناسی حسابداری دانشکده فنی حرفه ای شهید صدوقی یزد
چکیده
در ۱۰ الی ۱۵ سال گذشته با گسترش اینترنت و فضای مجازی واحدهای پولی فیزیکی و سنتی، کمتر کارایی و تواناییرا برای رفع نیازهای بشر دارند. ارز دیجیتال، واحد پولی به وجود آمده در سال ۲۰۰۸ که به سرعت فراگیر شد و بهیکی از با ارزش ترین و مهمترین واحدهای پولی جهان تبدیل شد. ارزی که فقط برای فضای مجازی ساخته شده، هیچحدومرز و محدودیتی برای آن تعیین نشده است. یکی از ایده های اصلی ایجاد این ارز جایگزین، عدم امکان کنترل آنتوسط قدرت های سیاسی دنیا و همچنین اساس نظام ناکارآمد بانکی و استفاده از خدمات مالی پزهزینه است. در اینمقاله ضمن بررسی مفاهیم و تاریخچه این واحد پولی، به معرفی محبوب ترین ارزهای حال حاضر جهان می پرردازیم.هدف از مقاله حاضر، تعریف، ارزیابی و بررسی ارزهای دیجیتال به وجود آمده و همچنین ارزش سرمایه گذاری روی آنهااست. نتیجه ارزهای دیجیتال توانسته اند با مزیت غیرمتمرکز بودن، جایگاه خود را در بین مردم به صورت ویژه تثبیتکنند. آنچه شاهد آن هستیم روزبه روز به محبوبیت ارزهای دیجیتال ازجمله بیت کوین اضافه می شود و در آینده تحولیعظیم در این فناوری و روش های پرداخت و دریافت پول را خواهیم داشت.کلیدواژه ها
ارز دیجیتال، پول مجازی، بیت کوین، اتریوم، ریپلمقالات مرتبط جدید
- واکاوی نقش فناوری های هوشمند در مدیریت زنجیره تامین دارو
- رابطه بین سرمایه فکری و عملکرد فردی و سازمانی با نقش میانجی مدیریت دانش (مطالعه موردی: شرکت گلستان)
- تاثیر فعالیت های بازاریابی رسانه های اجتماعی بر آگاهی از برند، تصویر برند و وفاداری به برند
- شناسایی و رتبه بندی عوامل موثر بر جنون خرید آنلاین
- نقش فناوری های MarTech و AdTech در تحول بازاریابی دیجیتال در کشورهای توسعه یافته: بررسی فرصت ها و چالش ها
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.