کشت بافت خرما
- سال انتشار: 1390
- محل انتشار: اولین همایش ملی راهبردهای دستیابی به کشاورزی پایدار
- کد COI اختصاصی: CAAMSA01_128
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 3168
نویسندگان
دانشجوی مقطع کارشناسی رشته مهندسی علوم کشاورزی
چکیده
ایران یکی از مکان های اصلی پرورش خرما در دنیا است. با توجه به اهمیت درخت خرما در کشور ضرورت دستیابی به روشهای به زراعی برای نگهداری و مراقبت بهتر احساس می شود( 2).روش تکثیر از طریق بذر بدلیل عدم شباهت گیاهان به پایه مادری مورد استفاده قرارنمی گیرد. همچنین محدودیت تکثیر از طریق پاجوش یک مانع جدی در برنامه کشت وسیع خرما است.لذا استفاده از نهال های حاصل از کشت بافت روش مناسبی به نظر می رسد. در روش کشت بافت ابتدا گیاه در آزمایشگاه تولید شده و سپس به محیط استریل در شرایط طبیعی (گلخانه و هوای آزاد ) منتقل میگردد تا با محیط وفق داده شود.یکی از مشکلات تولید کنندگان نهال تلفات بسیار بالای نهال در این مرحله می باشد.در این مقاله روشهایی برای کاهش تلفات جستجو شده وبهترین روش ارائه می گرددکلیدواژه ها
خرما- کشت بافت-کالوس- بررسی- اثرمقالات مرتبط جدید
- رویکرد اخیر صیادان در تنوع بخشی بهابزار صید گرگور به منظور استحصال آبزیان خلیج فارس (بندر بوشهر)
- نقش منابع طبیعی و محیط زیست در امنیت غذایی
- تهیه فرآورده های پروتئینی از آبزیان
- بررسی پیشرفت های اخیر در پژوهشهای بیوتکنولوژی مواد غذایی
- تغییرات شیمیایی رخ داده در طی فرآیند سرخ کردن در روغن زیاد بر اساس برخی محصولات واکنش
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.