ارزیابی ناکارایی X در بنگاه های اقتصادی (مورد مطالعه شعب بانک صادرات شهرستان تهران)
- سال انتشار: 1400
- محل انتشار: چهارمین همایش بین المللی دانش و فناوری هزاره سوم اقتصاد ، مدیریت و حسابداری ایران
- کد COI اختصاصی: TCCONF04_082
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 618
نویسندگان
چکیده
بانک ها به عنوان یکی از بنگاه های مهم اقتصادی با جذب، تخصیص و به گردش درآوردن منابع مالی نقش مهمی در اقتصاد کشورها ایفا می کنند از اینرو ناکارا بودن شعب یا به عبارت دیگر زیان دیده بودن آنها می تواند این هدف مهم بانک ها را تحت شعاع قرار دهد.تحقیق حاضر با هدف ارزیابی ناکارایی X بنگاه های اقتصادی بصورت موردی ناکارایی شعب مختلف بانک صادرات شهرستان تهران را در سال های ۹۳، ۹۴ و ۹۵ مورد ارزیابی و مقایسه قرار می دهد. برای این منظور Ɵ-t معیاری از ناکارایی x در نظر گرفته شده است. همچنین در این تحقیق، نمونه گیری از شعب بانک صادرات، بدون جایگذاری از یک جامعه محدود صورت گرفته است و حجم نمونه ۱۴۷ شعبه تعیین شده است. نتایج این تحقیق نشان می دهد: بر اساس مدل CCR ناکارایی x به ترتیب در میان شعب تجاری، خدماتی و تجاری- خدماتی بانک صادرات در شهرستان تهران بیشتین مقدار را دارا است، کارایی فنی در بانک های تجاری روندی نزولی دارد. در بانک های خدماتیف کارایی فنی در سال ۹۵ بالاترین رقم و در مورد بانک های تجاری- خدماتی بیشترین کارایی فنی مربوط به سال ۹۴ است و بر اساس مدل BCC شعب تجاری و خدماتی بانک صادرات در شهرستان تهران تقریبا ناکارایی x برابر دارند و درصد ناکارایی فنی مربوط به شعب تجاری در سال ۹۳ می باشد. اما ناکارایی x بانک های تجاری- خدماتی از انواع دیگر شعب صادرات شهر تهران کمتر می باشد.کلیدواژه ها
ناکارایی X، بنگاه های اقتصادی، شعب تجاری، خدماتی و تجاری – خدماتیمقالات مرتبط جدید
- واکاوی نقش فناوری های هوشمند در مدیریت زنجیره تامین دارو
- رابطه بین سرمایه فکری و عملکرد فردی و سازمانی با نقش میانجی مدیریت دانش (مطالعه موردی: شرکت گلستان)
- تاثیر فعالیت های بازاریابی رسانه های اجتماعی بر آگاهی از برند، تصویر برند و وفاداری به برند
- شناسایی و رتبه بندی عوامل موثر بر جنون خرید آنلاین
- نقش فناوری های MarTech و AdTech در تحول بازاریابی دیجیتال در کشورهای توسعه یافته: بررسی فرصت ها و چالش ها
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.