بررسی عوامل موثر در میزان ضایعات گندم در مرحله حمل و نقل در شهرستان ابهر
- سال انتشار: 1390
- محل انتشار: اولین همایش ملی راهبردهای دستیابی به کشاورزی پایدار
- کد COI اختصاصی: CAAMSA01_077
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1166
نویسندگان
کارشناس ارشد ، عضو هیات علمی گروه اقتصاد کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ابه
کارشناس اقتصاد کشاورزی
چکیده
اتلاف منابع یکی از مهم ترین مسائلی است که در حال حاضر کشور با آن روبروست . این امر بویژه در مورد گندم و فرآورده های آن بالاخص نان کاملا چشمگیر است . کاهش ضایعات یکی از عوامل مهم در افزایش تولید محسوب شده و دستیابی به آن، ما را از عوامل تولید اضافی بی نیاز می کند . بطوریکه با اعمال این سیاست، در بهره برداری از منابع طبیعی نیز صرفه جویی شده و منابع غیرقابل تجدید که در معرض تخریب قرار می گیرد، طی نظمی به سوی پاسخ گویی به نیازهای آیندگان استمرار می یابند و بدین ترتیب ما در راه رسیدن به یک کشاورزی پایدار که متضمن توسعه پایدار کشور نیز خواهد بود ، حرکت خواهیم کرد . هدف اصلی این مطالعه بررسی عوامل موثر بر ضایعات گندم درمرحله حمل و نقل آن می باشد . این کار بصورت میدانی انجام گرفته و جامعه آماری این تحقیق را کلیه کارشناسان سیلوی گندم و جهاد کشاورزی شهرستان ابهر تشکیل داده اند و اطلاعات مورد نیاز از طریق پرسشنامه بصورت سرشماری از 22 جمع آوری گردید است ، بدین ترتیب که 7 گویه بعنوان موثرترین عوامل ضایعات گندم بهنگام حمل و نقل تعیین و از کارشناسان خواسته شده از که به ترتیب اولویت آنها را رتبه بندی کنند . نتایج حاصل از تجزیه و تحلیل اطلاعات نشان می دهد که بالاترین اولویت مربوط به گزینه کامیون های فرسوده با نداشتن قابلیت لازم در حمل و نقل گندم می باشد . اولویت های بعدی بترتیب عبارتند از عدم استفاده از چادر در کامیون های حمل بار ، بارگیری و تخلیه غیر مکانیزه و غیر استاندارد کامیون ها ، حمل و نقل غیر مستقیم و رعایت نکردن درز بندی مناسب کامیون ها . لازم بذکر است که دو عامل دیگر بدلیل ارزش پایین جزو عوامل موثر دسته بندی نشدند.کلیدواژه ها
توسعه پایدار ، کشاورزی پایدار ، ضایعات گندممقالات مرتبط جدید
- نقش هوش مصنوعی در توسعه پایدار منابع آب
- نشانگرهای مولکولی مشترک در شناسایی مقاومت به بیماریهای مهم گندم
- مقایسه میدانی حشره کش آبامکتین و ترکیبات معدنی در کنترل پروانه برگخوار مرکبات
- مقایسه برخی ویژگیهای خاک در باغات سیب با سنین مختلف در استان آذربایجان غربی
- تحلیل فضایی و زمانی غلظت ذرات معلق PM۲.۵ در شهر اصفهان
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.