رابطه استفاده از فناوری اطلاعات و ارتباطات با توانمندسازی کارکنان دانشگاه شهید بهشتی

  • سال انتشار: 1399
  • محل انتشار: اولین همایش ملی یادگیری سیار، از نظر تا عمل
  • کد COI اختصاصی: MLEARNING01_016
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 303
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سمانه ابراهیمی

دانشجوی کارشناسی ارشد رشته تکنولوژی آموزشی

فاطمه احمدبیگی

استادیار و عضو هیئت علمی گروه علوم تربیتی دانشکده علوم انسانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال

چکیده

بیان مسئله: این پژوهش به منظور بررسی رابطه بین استفاده از فناوری اطلاعات و ارتباطات باتوانمندسازی در کارکنان دانشگاه شهید بهشتی انجام شد. هدف پژوهش: هدف از این پژوهش بهدست آوردن چگونگی رابطه بین استفاده از فناوری اطلاعات و ارتباطات با توانمندسازی درکارکنان دانشگاه شهید بهشتی بود. روش پژوهش: این پژوهش از نظر هدف کاربردی و ازنظرروش انجام آن توصیفی- همبستگی بود. جامعه آماری پژوهش را کلیه کارکنان دانشگاه شهید بهشتی به تعداد ۸۹۰ نفر تشکیل دادند. حجم نمونه مطابق با جدول مورگان ۲۶۵ نفر برآوردشد و برای انتخاب نمونه از روش نمونه گیری تصادفی طبقه ای استفاده شد. ابزار گردآوری داده ها، پرسشنامه استفاده از فناوری اطلاعات و ارتباطات جودیث (۲۰۰۳) با ضریب پایایی ۰/۸۱ و پرسشنامه توانمندسازی وتن و کمرون (۱۹۹۸۷) با ضریب پایایی ۰/۸۳ استفاده شد. مقیاس هر دو پرسشنامه ۵ درجه ای لیکرت بود. برای تجزیه و تحلیل داده ها از آزمون هایکولموگروف اسمیرنف، شاپیروویلک، ضریب همبستگی پیرسون و رگرسیون استفاده شد. یافته هاو نتایج: نتایج نشان داد که بین استفاده از فناوری اطلاعات و ارتباطات با توانمندسازی کارکناندانشگاه شهید بهشتی رابطه وجود دارد و ۲۸/۳ درصد تغییرات توانمندسازی کارکنان دانشگاه شهید بهشتی از طریق استفاده از فناوری اطلاعات و ارتباطات قابل تبیین است.

کلیدواژه ها

فناوری اطلاعات و ارتباطات، توانمندسازی، کارکنان، دانشگاه شهید بهشتی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.