نقش اقتصاد و انرژی در تربیت انسان تمدنی

  • سال انتشار: 1400
  • محل انتشار: همایش علمی – پژوهشی فتح الفتوح (۱) با موضوع تعلیم وتربیت تمدنی
  • کد COI اختصاصی: FFSC01_084
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 419
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

نیره راستگو

دانشجوی کارشناسی ارشد

محمد حسین راستگو

رابعه راستگو

پروین راستگو

کارشناسی ارشد

چکیده

انسان در طول تاریخ در تلاش برای بدست آوردن نیازهای مادی و اقتصادی بوده است. و افتصاد م ی تواند این مقوله را به نفع رشد فکری وعقلانی یا علیه آن به کار گیرد. اقتصاد ابزاری برای رشد عقلانی و الهی انسان در تمدن آخرالزمانی است. تا به آن جا رسد که انسان تاریک را به انسان نورانی تبدیل و تربیت کند.و به موازات رشد مادی به رشد معنوی نیز توجه کند.ما در این مقاله اثر اقتصاد را بر تربیت انسان در کشورهای مختلف، بررسی نمودیم. با مقا یسه ی کشورهای مختلف دریافتیم که هر جا اقتصاد به عنوان هدف و مقصد نهایی در نظر گرفته شده، به رشد و معنویت و کمال انسان توجهی نشده است. در صورتی که انسان فطرتا خداجو است پس؛ ما باید به اقتصاد به عنوان یک وسیله، برای رسیدن به هدف که همان کمال انسان هست توجه کنیم. دین اسلام به عنوان کامل ترین دین، بهترین راهکار را برای بن بست اقتصادی عصر امروز، ارایه نموده است که در راستای رشد مادی، رشد معنوی نیز مد نظر قرار داده است تا راه رسیدن به کمال انسان ی را هموار نماید.

کلیدواژه ها

انسان تمدنی ، دوره آخرالزمانی، رشد معنوی، مقصد نهایی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.