بررسی و مطالعه توسعه کسب و کارهای سبز در بین زنان روستایی
- سال انتشار: 1400
- محل انتشار: پنجمین کنگره بین المللی توسعه کشاورزی و محیط زیست با تاکید بر برنامه توسعه ملل
- کد COI اختصاصی: TICNF05_036
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1175
نویسندگان
استاد گروه مدیریت و توسعه کشاورزی دانشگاه تهران،تهران، ایران
استادیار گروه مدیریت و توسعه کشاورزی دانشگاه تهران،تهران، ایران
دانشجوی کارشناسی ارشد گروه مدیریت و توسعه کشاورزی دانشگاه تهران،تهران، ایران
چکیده
موضوع بیکاری، مهاجرت روستاییان به شهرها و عوارض ناشی از آن، پایین بودن وضعیت شاخص های اقتصادیخانواده های روستایی و مسائل از این دست موجب شده است تا بیش ازپیش به نقش بهبود وضعیت کسب وکار دربخش روستایی توجه شود. از مکانیسم عمده برا کاهش فقر و نابرابری در مناطق کمتر توسعه یافته، تامین امکاناتاشتغال مولد برای افراد بسیار فقیر است. از همین رو ضرورت توجه به کارآفرینی روستایی به مثابه حافظ امنیتاقتصادی روستا باید در اولویت سیاست ها و برنامه های توسعه روستایی قرار گیرد همچنین باید توجه داشت تغییرو تحولات سریع علم و فناوری در سال های اخیر سبب شده است که کشورهای جهان به خصوص کشورهای کمترتوسعه یافته و مناطق روستایی با چالش های جدیدی روبرو شوند که گذراز انها نیازمند به کار گرفتن رویکردها وروش های، خلاقانه است در این میان نقش کارآفرینی و وجود افراد کارآفرین می تواند تعیین کننده باشد. بسیاریاز صاحبنظران کارآفرینی را موتور محرک رشد اقتصادی می دانند و بر این باورند که کارآفرینی می تواند به کاهشبیکاری و فقر و در نتیجه به توسعه روستایی کمک شایانی کنداین مقاله که به روش کتابخانه ای و مروراسناد ومدارکتدوین شده است تلاش دارد ضمن گزارش پیرامون توسعه روستایی و کارآفرینی سبز در مناطق طبیعی کشور رامورد بررسی قرار داده و در این زمینه راهکارهای لازم را ارائه نماید.کلیدواژه ها
توسعه، سازوکارها، کسب و کارهای سبز، زنان روستاییمقالات مرتبط جدید
- استفاده از مواد دوست دار محیطزیست بهعنوان جایگزین برای صنعت بستهبندی مواد غذایی
- مروری بر کاربرد چارچوبهای فلزی-آلی در جذب دیاکسید کربن
- کنترل بهینه یک مدل دینامیکی امکانات و تسهیلات گردشگری در جهت توسعه پایدار مبتنی بر تاثیرات عوامل محیطی
- بررسی موانع پیاده سازی استانداردهایISO با تاکید بر مدیریت سبز با استفاده از شبکههای عصبی عمیق کانولوشن
- استخراج رمزارز و چالش های آلودگی محیط زیست
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.